Вівсяне печиво в домашніх умовах
Вівсяне печиво в домашніх умовах – це смачне та поживне частування, яке точно оцінять ваші близькі чи гості. Подавайте ласощі з чашкою гарячого чаю. Приготувати їх у домашніх умовах нескладно. Для цього беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт.
Час готування – 1 година 40 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Пластівці вівсяні – 220 гр.
- Олія вершкове – 100 гр.
- Цукор очеретяний – 50 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Розпушувач – 1 ч.л.
- Сіль – 1 щіпка.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Вівсяні пластівці перемелюємо в блендері або кавомолці.

Крок 3. До отриманої суміші додаємо розпушувач і перемішуємо.

Крок 4. Розм’якшене вершкове масло з’єднуємо з сіллю та цукром. Ретельно вимішуємо до однорідності.

Крок 5. У масу з олії додаємо куряче яйце.

Крок 6. Вимішуємо заготовку до однорідності.

Крок 7. З’єднуємо масляну масу з вівсяною сумішшю.

Крок 8. Вимішуємо однорідне тісто. Прикриваємо його плівкою та прибираємо на 1 годину в холодильник.

Крок 9. Ліпимо з тіста невеликі кульки. Для цього зручно використовувати мірну ложку.

Крок 10. Кульки викладаємо на лист з пергаментом.

Крок 11. Кожну кульку притискаємо рукою, надаючи форму плоского кола.

Крок 12. Випікаємо частування 20 хвилин за температури 180°.

Крок 13. Вівсяне печиво в домашніх умовах готове. Можна куштувати!













