Натуральний низькокалорійний джем з полуниці без додавання цукру
Натуральний полуничний джем, який готується за лічені хвилини, і у нього не додається цукор. Таке ласощі не тільки корисно, але й анітрохи не шкодить фігурі.
Час готування: 80 хв
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 1.
Склад:
- Полуниця – 300 гр.
- Крохмаль – 1 ст. л.
Процес приготування:
1. Полуницю промийте, перекладіть в миску і злегка притисніть виделкою, щоб виділився сік.
2. У сік, що виділився, додайте крохмаль, перемішайте.
3. Ягоди перетріть блендером до однорідного пюре.
4. Змішайте розчин з крохмалем і ягідне пюре. Поставте масу на вогонь, доведіть до кипіння і варіть 5-6 хвилин.
5. Гарячий джем влийте в стерилізовану банку, прикрийте кришкою, стерилізуйте в окропі протягом 10 хвилин. Потім щільно закрийте кришку, укутайте в ковдру або товсте рушник і залиште до повного охолодження. Зберігайте джем в холодильнику.
Приємного апетиту!