Гарбузово-яблучний сік на зиму – 5 рецептів з покроковими фото

Сік з яблук, гарбуза та моркви на зиму

Сік з яблук, гарбуза та моркви на зиму – це неймовірно смачний і корисний продукт для всієї родини. Такий напій підходить для тривалого зберігання і стане гідною заміною магазинних соків. Для приготування використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями.

Час приготування – 40 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 0,6 л.

Інгредієнти:

  • Гарбуз – ¼ шт.
  • Яблуко – 4 шт.
  • Морква – 4 шт.
  • Цукор – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти. Плоди очищаємо і добре промиваємо.

Крок 2. Моркву і яблука ріжемо на великі частини. З яблук обов’язково видаляємо насіння.

Крок 3. Так само розрізаємо підготовлену гарбуз.

Крок 4. Всі продукти пропускаємо через соковижималку.

Крок 5. Перелити масу в каструлю і доводимо до кипіння. Всипаємо цукор, перемішуємо і проварюємо 5 хвилин.

Крок 6. Розливаємо по стерилізованим банкам. Закриваємо кришками, ставимо догори дном, закутуємо і даємо повністю охолонути.

Крок 7. Сік з яблук, гарбуза та моркви на зиму готовий. Можна прибирати на зберігання!