Сік з яблук, гарбуза та моркви на зиму
Сік з яблук, гарбуза та моркви на зиму – це неймовірно смачний і корисний продукт для всієї родини. Такий напій підходить для тривалого зберігання і стане гідною заміною магазинних соків. Для приготування використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями.
Час приготування – 40 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 0,6 л.
Інгредієнти:
- Гарбуз – ¼ шт.
- Яблуко – 4 шт.
- Морква – 4 шт.
- Цукор – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти. Плоди очищаємо і добре промиваємо.
Крок 2. Моркву і яблука ріжемо на великі частини. З яблук обов’язково видаляємо насіння.
Крок 3. Так само розрізаємо підготовлену гарбуз.
Крок 4. Всі продукти пропускаємо через соковижималку.
Крок 5. Перелити масу в каструлю і доводимо до кипіння. Всипаємо цукор, перемішуємо і проварюємо 5 хвилин.
Крок 6. Розливаємо по стерилізованим банкам. Закриваємо кришками, ставимо догори дном, закутуємо і даємо повністю охолонути.
Крок 7. Сік з яблук, гарбуза та моркви на зиму готовий. Можна прибирати на зберігання!