Кабачки і баклажани, запечені з грибами в духовці
Кабачки і баклажани, запечені з грибами в духовці – це смачне і легке блюдо, яке здивує вас своєю різноманітністю смаків і ароматів. В залежності від ваших уподобань, ви можете поєднувати найрізноманітніші інгредієнти, наприклад, замінити суцвіття цвітної капусти брокколі.
Час готування – 50 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 6.
Склад:
- Печериці – 200 гр.
 - Томати «черрі» – 100 гр.
 - Кабачок – 2 шт.
 - Баклажани – 1-2 шт.
 - Цибуля червоний – 1-2 шт.
 - Капуста цвітна – 500 гр.
 - Часник – 1 головка.
 - Перець болгарський – 2 шт.
 - Масло оливкове – 40 мл
 - Оцет бальзамічний – 2 ст. л.
 - Сіль – ¼ ч. л.
 - Перець чорний мелений – за смаком.
 
Процес приготування:
Крок 1. Першим ділом промиваємо і подрібнюємо овочі: капусту ділимо на суцвіття, цибулини розрізаємо на 4 частини, кабачки і баклажани нарізаємо кільцями, гриби за бажанням залишаємо цільними або ріжемо на 2-4 частини. Очищаємо зубки часнику і вичищаємо солодкий перець від насіння.
Крок 2. Інгредієнти заправляємо сумішшю з бальзамічного оцту, оливкового масла і солі з перцем – розподіляємо на деку, застеленому пергаментним папером.
Крок 3. Ставимо деко в попередньо розігріту до 150-160 градусів духовку на 30-40 хвилин.
Крок 4. Ароматне овочеве асорті акуратно перекладаємо на сервірувальне блюдо і подаємо до столу. Приємного апетиту!












