Кабачки з фаршем в духовці – 10 рецептів фаршированих кабачків з покроковими фото

Простий рецепт приготування фаршированих кабачків кільцями

Готувати фаршировані кабачки можна кількома способами, однак завжди це виходить швидко і смачно. По цьому рецепту ви зможете приготувати кабачки, фаршировані фаршем кільцями.

Час готування: 80 хв

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 6.

Інгредієнти:

Фарш – 1 кг

Кабачок – 1-2 шт.

Яйце – 1 шт.

Цибуля – 1 шт.

Сир – 150 гр.

Сметана – 3 ст. л.

Перець – за смаком.

Сіль – за смаком.

Олію соняшникову – 1-2 ст. л.

Процес приготування:

1. Цибулю очистіть від лушпиння і дрібно наріжте. У мисці змішайте фарш, цибулю, яйце, посоліть і приправте за смаком.

2. Кабачки, помийте і наріжте кружечками по 1,5-2 сантиметра завтовшки. У кожного кружечка вирізати середину, щоб вийшло кільце.

3. Деко змастіть соняшниковою олією. На деко викладіть кільця кабачків, наповніть їх м’ясною начинкою і змастіть сметаною.

4. Поставте кабачки в духовку, розігріту до 180 градусів і запікайте 1 годину. Через 40 хвилин посипте фаршировані кабачки тертим сиром і запікайте до готовності ще 20 хвилин. Перекладіть кабачки на велику тарілку і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!