Простий рецепт приготування фаршированих кабачків кільцями
Готувати фаршировані кабачки можна кількома способами, однак завжди це виходить швидко і смачно. По цьому рецепту ви зможете приготувати кабачки, фаршировані фаршем кільцями.
Час готування: 80 хв
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 6.
Інгредієнти:
Фарш – 1 кг
Кабачок – 1-2 шт.
Яйце – 1 шт.
Цибуля – 1 шт.
Сир – 150 гр.
Сметана – 3 ст. л.
Перець – за смаком.
Сіль – за смаком.
Олію соняшникову – 1-2 ст. л.
Процес приготування:
1. Цибулю очистіть від лушпиння і дрібно наріжте. У мисці змішайте фарш, цибулю, яйце, посоліть і приправте за смаком.
2. Кабачки, помийте і наріжте кружечками по 1,5-2 сантиметра завтовшки. У кожного кружечка вирізати середину, щоб вийшло кільце.
3. Деко змастіть соняшниковою олією. На деко викладіть кільця кабачків, наповніть їх м’ясною начинкою і змастіть сметаною.
4. Поставте кабачки в духовку, розігріту до 180 градусів і запікайте 1 годину. Через 40 хвилин посипте фаршировані кабачки тертим сиром і запікайте до готовності ще 20 хвилин. Перекладіть кабачки на велику тарілку і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!