Яскраве блюдо для вашого сімейного столу – смажена на сковороді камбала. Хрустку рибу можна приготувати шматочками, цілком, з овочами або соусами. Рецептів багато, тому вибирайте найбільш відповідний вам. Здивуйте своїх близьких небанальним, поживним і неймовірно смачним продуктом.
Камбала смажена шматочками в борошні на сковороді
Швидкий і смачний варіант приготування камбали – у борошні на сковороді. Продукт вийде соковитим всередині і хрустким зовні. Яскрава кулінарна ідея підійде для сімейного обіду або вечері. Спробуйте!
Інгредієнти на
2 порц.
- Камбала 1 шт.
- Сіль за смаком
- Борошно 150 гр.
- Масло рослинне для смаження
Процес приготування:
- Кадо смачно посмажити камбалу на сковороді? Промиваємо рибу, очищаємо її від голови і плавців, після чого нарізаємо невеликими шматками.
- У плоску тарілку всипаємо борошно і розмішуємо її з сіллю за смаком.
- Кожен шматочок гарненько обвалюємо в борошні.
- Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Занурюємо сюди рибні шматочки.
- Смажимо продукт з обох боків до золотистої скоринки.
- Рум’яна і соковита всередині камбала готова. Розкладайте її по тарілках і подавайте до столу з хлібом або вашим улюбленим гарніром.
