Квашена капуста швидкого приготування в банку з розсолом за добу
Все неможливе можливо. І якщо ви ніяк не можете взятися за приготування квашеної капусти тільки із-за відсутності часу, то цей рецепт безумовно для вас. Вам буде потрібно годину активного часу приготування, а на наступний день хрустка, соковита капуста буде вже на вашому столі радіти своїм смаком і ароматом.
Час приготування: 25 ч.
Час приготування:24 ч.
Порцій – 8.
Склад:
- Капуста – 1000 гр.
- Морква – 2 шт.
- Сіль – 1 ст. л.
- Оцет столовий (9 %) – 0,5 склянки
- Масло соняшникове – 0,5 склянки
- Лист лавровий – 2 шт.
- Цукор-пісок – 0,5 склянки
- Перець чорний горошок – 7 шт.
- Перець духмяний горошок – 6 шт.
- Вода – 1 л
Процес приготування:
1. Капусту нарізаємо на тонку і довгу соломку. Очищену морквину тремо за допомогою великої терки і додаємо в ємність з капустою. Все добре перемішуємо.
2. Капусту досить щільно укладаємо в банку.
3. У киплячу воду засипаємо сіль з цукром, перець горошок і лаврове листя.
4. Після закипання вливаємо в каструлю олію і столовий оцет, все добре перемішуємо і кип’ятимо ще одну хвилину.
5. Гарячу рідину заливаємо в банку і щільно закручуємо кришкою, в такому вигляді залишаємо капусту на 24 години.
6. Вже на наступний день капуста буде готова, і ви зможете подавати її до обіду або вечері, щоб продегустувати.
Приємного вам апетиту!