Простий і смачний рецепт суп з картоплею і галушками
Цим чудовим рецептом ви доповніть свою кулінарну книгу. Картопляний суп з галушками – легке і смачне блюдо. Такий суп із задоволенням будуть їсти дорослі і діти.
Час готування: 60 хв.
Час приготування: 25 хв.
Порцій: 6.
Склад:
- Картопля – 300 гр.
- Морква – 60 гр.
- Цибуля ріпчаста – 60 гр.
- Яйце куряче – 1 шт.
- Масло вершкове – 18 гр.
- Борошно пшеничне – 60 гр.
- Сіль – 1 ст. л.
- Бульйон – 1,2 л.
- Зелень для подачі.
Процес приготування:
1. Картопля очистіть і наріжте брусками.
2. Моркву і цибулю дрібно наріжте і обсмажте на вершковому маслі до м’якості.
3. У каструлю влийте бульйон, доведіть його до кипіння. Викладіть картоплю і овочеву засмажку.
4. Замісіть тісто для галушок. У 30-40 мл бульйону розбийте яйце, додайте просіяне борошно, добре перемішайте.
5. Набирайте тісто чайною ложкою і опускайте її в киплячий суп. Коли всі галушки будуть в каструлі, посоліть суп по смаку.
6. Коли картопля і галушки будуть готові, додайте в суп рубану зелень і подавайте страву до столу.
Приємного апетиту!