Картопляний суп – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Простий і смачний рецепт суп з картоплею і галушками

Цим чудовим рецептом ви доповніть свою кулінарну книгу. Картопляний суп з галушками – легке і смачне блюдо. Такий суп із задоволенням будуть їсти дорослі і діти.

Час готування: 60 хв.

Час приготування: 25 хв.

Порцій: 6.

Склад:

  • Картопля – 300 гр.
  • Морква – 60 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 60 гр.
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Масло вершкове – 18 гр.
  • Борошно пшеничне – 60 гр.
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Бульйон – 1,2 л.
  • Зелень для подачі.

Процес приготування:

1. Картопля очистіть і наріжте брусками.

2. Моркву і цибулю дрібно наріжте і обсмажте на вершковому маслі до м’якості.

3. У каструлю влийте бульйон, доведіть його до кипіння. Викладіть картоплю і овочеву засмажку.

4. Замісіть тісто для галушок. У 30-40 мл бульйону розбийте яйце, додайте просіяне борошно, добре перемішайте.

5. Набирайте тісто чайною ложкою і опускайте її в киплячий суп. Коли всі галушки будуть в каструлі, посоліть суп по смаку.

6. Коли картопля і галушки будуть готові, додайте в суп рубану зелень і подавайте страву до столу.

Приємного апетиту!