Швидкий і простий рецепт кесадильї з шинкою та сиром
Ніжна начинка для домашньої кесадильї – шинка та сир. Продукт стане смачним та поживним перекушуванням для вашої родини. Оцініть простий кулінарний рецепт та порадуйте своїх близьких.
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Тортілья – 4 шт.
- Шинка – 200 грн.
- Сир твердий – 200 гр.
- Перець болгарський – 0,5 шт.
- Авокадо – до смаку.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Кукурудза консервована – до смаку.
- Спеції – до смаку.
- Олія – для смаження.
Процес приготування:
1. Дрібно ріжемо цибулю і обсмажуємо її в олії.
2. Після появи золотистого кольору доповнюємо овоч шматочками болгарського перцю.
3. Далі кладемо подрібнену шинку.
4. Посипаємо масу спеціями до смаку. Так як ця страва мексиканської кухні, то рекомендується використовувати гострі приправи.
5. Відправляємо у загальну масу кукурудзу.
6. Додаємо трохи авокадо. Стомлюємо на середньому вогні близько 5 хвилин і прибираємо з плити.
7. На половинки коржів насипаємо частину тертого сиру.
8. На нього відразу ж кладемо гарячу обсмажування з шинки та овочів.
9. Знову посипаємо сиром.
10. Закриваємо начинку другою половинкою тортильї та перекладаємо в сковороду.
11. Обсмажуємо його до рум’янцю з обох боків.
12. Гаряча кесадилья з шинкою та сиром готова. Подавайте до столу та пригощайтеся!