Ароматна і навариста шурпа з свинячих реберець
Шурпа з апетитних свинячих реберець виходить жирної і наваристою. Ситне блюдо стане відмінним сімейним обідом. Оцініть простий і цікавий процес приготування.
Час готування: 1 година 40 хвилин
Час приготування: 1 годину 20 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Ребра свинячі – 500 гр.
- Картопля – 2 шт.
- Морква – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Часник – 2 зубчики.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Зелень – 1 пучок.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Вода – 250 мл
Процес приготування:
1. Свинячі ребра промиваємо і рубаємо, у разі необхідності, на більш дрібні шматочки.
2. У розігрітий казан вливаємо олію. Кладемо туди ребра, дрібно порізаний часник і кільця ріпчастої цибулі. Смажимо до рум’янцю 10-15 хвилин.
3. Тонко ріжемо болгарський перець і моркву. Кладемо овочі до решти продуктів і продовжуємо обжарку ще протягом 5 хвилин.
4. Очищаємо від шкірки картоплю, крупно ріжемо його і також кладемо на блюдо.
5. Заливаємо продукти водою, солимо і посипаємо спеціями. Варимо на середньому вогні близько 1 години.
6. При подачі прикрашаємо блюдо будь свіжою зеленню. Готово!












