Смажені крабові палички з часником в клярі
Ароматні смажені крабові палички виходять в клярі з додаванням часнику. Проста закуска порадує цікавим смаком і помірною пікантністю. Беріть рецепт на замітку!
Час готування: 10
Час приготування: 5 хвилин
Порцій – 4
Склад:
- Палички крабові – 2 пачки.
 - Яйце – 2 шт.
 - Майонез – 2 ст. л.
 - Часник – 3 зубчики.
 - Сир твердий – 200 гр.
 - Масло рослинне – для смаження.
 
Процес приготування:
1. Курячі яйця викладаємо в глибоку миску. Сюди ж відправляємо подрібнені зубчики часнику.
2. Твердий сир натираємо на тертці.
3. Викладаємо його до яєць разом з двома столовими ложками майонезу.
4. Ретельно вимішуємо продукти до повної однорідності. Обвалюємо тут заздалегідь розморожені крабові палички.
5. Обсмажуємо заготовки зі всіх сторін в розпеченому рослинному маслі. На це піде кілька хвилин. Частування готове до подачі!












