Крем для бісквітного торта – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Дуже смачний вершковий крем для бісквітного торта

Вершкові креми одні з самих простих у приготуванні, але також вони одні з найсмачніших і ніжних ласощів. Така заготівля ідеально доповнить домашній бісквітний торт. Десерт стане тільки оригінальніше і більш насиченим за смаком.

Час приготування: 15 хвилин

Час приготування: 7 хв

Порцій – 350 гр.

Склад:

  • Вершки 33% — 200 гр.
  • Цукрова пудра – 120 гр.
  • Ванілін – 1 щіпка.

Процес приготування:

1. Для приготування вершкового крему необхідно заздалегідь охолодити весь посуд, яку будемо використовувати. Вершки також використовуємо охолоджені. Їх наливаємо в глибоку миску і збиваємо близько 1-3 хвилин.

2. Жирні вершки вже трохи загустеют. Тепер до них просіваємо цукрову пудру, додаємо трохи ваніліну і знову починаємо збивати. На цей раз збільшуємо час до 4-5 хвилин, поки не отримаємо густий продукт з піками.

3. Крем виходить дуже повітряним і ніжним. Його можна відразу наносити на бісквіт або ж покласти на зберігання в холодильник.