Дуже смачний вершковий крем для бісквітного торта
Вершкові креми одні з самих простих у приготуванні, але також вони одні з найсмачніших і ніжних ласощів. Така заготівля ідеально доповнить домашній бісквітний торт. Десерт стане тільки оригінальніше і більш насиченим за смаком.
Час приготування: 15 хвилин
Час приготування: 7 хв
Порцій – 350 гр.
Склад:
- Вершки 33% — 200 гр.
- Цукрова пудра – 120 гр.
- Ванілін – 1 щіпка.
Процес приготування:
1. Для приготування вершкового крему необхідно заздалегідь охолодити весь посуд, яку будемо використовувати. Вершки також використовуємо охолоджені. Їх наливаємо в глибоку миску і збиваємо близько 1-3 хвилин.
2. Жирні вершки вже трохи загустеют. Тепер до них просіваємо цукрову пудру, додаємо трохи ваніліну і знову починаємо збивати. На цей раз збільшуємо час до 4-5 хвилин, поки не отримаємо густий продукт з піками.
3. Крем виходить дуже повітряним і ніжним. Його можна відразу наносити на бісквіт або ж покласти на зберігання в холодильник.