Киш – 10 рецептів з різними начинками з покроковими фото

Смачний кіш з лососем і брокколі

Смачний кіш з лососем і брокколі володіє чудовим ароматом і неперевершеним зовнішнім виглядом. З ошатною випічкою звичайний день без особливих зусиль перетворюється на святкове торжество. А складові , простим чином перетворюються в чудову випічку.

Час готування – 1 ч. 40 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 6

Склад:

Для тіста:

  • Борошно пшеничне – 250 гр.
  • Масло вершкове – 125 гр.
  • Цукор-пісок – 1/4 ч. л.
  • Сіль – 1/4 ч. л.
  • Вода крижана – 2-3 ст. л.

Для начинки:

  • Філе лосося – 400 гр.
  • Брокколі – 250 гр.
  • Сметана 20-30% – 200 гр.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Сир – 100 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Прованські трави – 1 щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуйте необхідні компоненти для чарівного частування.

Крок 2. В чаші подрібнювача об’єднайте охолоджене вершкове масло, борошно пшеничне, сіль і цукор. Крихту можна приготувати і вручну, розтерши. Почніть збирати тісто в кулю, потроху підливаючи холодну воду.

Крок 3. Тісто розкачати в коло. Акуратно перенесіть пласт у форму, формуючи бортики. Дно часто наколіть виделкою. Форму приберіть в холод хвилин на 30.

Крок 4. На холодну основу покладіть фольгу. Щоб тісто не позурилося при запіканні, зверху розкладіть квасоля або горох. Основу помістіть в прогріту до 180 градусів духовку. Підрум’яньте 10-15 хвилин.

Крок 5. Філе лосося нарізати на квадратики і складіть в миску.

Крок 6. Брокколі бланшируйте в окропі, порубаєте довільно. Перекладіть до риби.

Крок 7. Додайте подрібнений сир. Об’єднайте компоненти.

Крок 8. Яйця і сметану збовтайте, підсолити. Для особливого аромату додайте щіпку прованських трав, тут вони підходять ідеально. За пісочної основі розподіліть яскраву начинку.

Крок 9. Заливку розподіліть по начинці. Ароматний пиріг запікайте ще близько півгодини.

Крок 10. Золотистий кіш дістаньте з духовки, злегка остудіть. Діліть на шматочки і кличте домочадців дегустувати випічку. Приємного насолоди!