Малосольна скумбрія – 10 дуже смачних рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Малосольна скумбрія з цибулею

Малосольна скумбрія з цибулею – це класичне поєднання компонентів, перед яким неможливо встояти навіть при дотриманні дієти! Риба і цибулю – це всіма улюблене блюдо, яке ідеально доповнює будь-які страви з картоплі, будь-то пюре або просто варені бульби з вершковим маслом і кропом.

Час готування – 38 ч.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 3.

Інгредієнти:

  • Цибуля – 1 шт.
  • Скумбрія – 1 шт.
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Цукор-пісок – ½ ст. л.
  • Олія соняшникова – 40 мл
  • Вода – 250 мл
  • Лист лавровий – 2 шт.
  • Перець чорний горошком – 5 шт.
  • Оцет 9% – 20 мл

Процес приготування:

Крок 1. Рибку очищаємо і видаляємо нутрощі, голову і хвіст. Обполіскуємо водою і нарізаємо порційними шматочками, кладемо в глибоку ємність.

Крок 2. В окремому посуді змішуємо воду з цукровим піском і сіллю.

Крок 3. Слідом в маринад підливаємо рослинне масло і оцет – заважаємо.

Крок 4. Цибулину очищаємо і ріжемо півкільцями або кільцями, кладемо поверх риби. Також доповнюємо основні інгредієнти перцю горошком і лавром.

Крок 5. Вливаємо підготовлений розсіл.

Крок 6. Прибираємо заготовку в холодильну камеру на 24-48 годин.

Крок 7. Готову закуску сервіруємо і приступаємо до трапези. Приємного апетиту!