Овочева закуска в домашніх умовах швидко і просто. Мариновану капусту з буряком можна подавати на обід або вечерю до страв з каш, картоплі та м’яса. Щоб спробувати цю смачну капусту, ми зібрали з статті 7 відмінних рецептів.
Маринована капуста з буряком швидкого приготування квадратиками
Рецепти маринованої капусти швидкого приготування є практично в будь-якій кухні. У російській кухні також є варіанти приготування смачної маринованої капусти з буряком, ось один з них.
Інгредієнти на
5 порц.
- Капуста білоголова 1.5 кг
- Буряк 1 шт.
- Часник 5 зуб.
- Вода 1 л
- Цукор-пісок 3 ст. л.
- Сіль 3 ст. л.
- Перець чорний горошок 10 шт.
- Лавровий лист 1 шт.
- Оцет столовий 9% ½ склянки
Процес приготування:
- Як зробити мариновану капусту з буряком швидкого приготування? Качан капусти помийте, видаліть качан.
- Наріжте капусту кубиками.
- Часник наріжте тонкими пластинками. Буряк натріть на тертці.
- Змішайте овочі в великій мисці.
- У каструлю влийте воду, додайте сіль, цукор, перець горошком і лавровий лист. Кип’ятіть маринад 10 хвилин, потім видаліть перець і лавровий лист, влийте оцет.
- Овочеву суміш перекладіть в стерилізовану банку, утрамбуйте їх і залийте киплячим маринадом.
- Заготівлю остудіть і перемістіть на зберігання в холодильник. Є таку капусту можна вже на наступний день.

Приємного апетиту!