Домашня морква по-корейськи з часником
Домашня морква по-корейськи з часником порадує не лише яскравим смаком, а й апетитним ароматом. Така закуска доповнить багато гарячих страв. Також її можна подавати як самостійне частування. Спробуйте приготувати за нашим перевіреним рецептом.
Час готування – 45 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Морква – 500 грн.
- Приправа для корейської моркви – 1,5 год.
- Часник – 1 головка.
- Сіль – 0,5 ч.л.
- Оцет столовий 9% – 2 ст.
- Цукор-пісок – 1 ст.
- Олія – 0,25 ст.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо та промиваємо морквину, натираємо її на тертці для корейської моркви. Викладаємо продукт у глибоку миску.
Крок 2. Додаємо до моркви сіль та цукор. Розминаємо руками виділення соку.
Крок 3. Сюди додаємо дрібно порізані зубчики часнику.
Крок 4. Додаємо спеціальну приправу для корейської моркви.
Крок 5. Вливаємо сюди столовий оцет.
Крок 6. Далі вливаємо прогріту на сковороді олію. Перемішуємо та залишаємо на 30 хвилин.
Крок 7. Домашня морква корейською з часником готова. Подавайте апетитну закуску до столу!