Кукурудзяна каша в мультиварці – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Солодку і дуже смачну кукурудзяну кашу люблять і дорослі, і діти. Страва з кукурудзяної крупи виходить дуже ситним. В той же час воно корисне, так як містить мінімальну кількість калорій. Давайте дізнаємося, які є секрети приготування кукурудзяного ласощі в мультиварці.

Кукурудзяна каша на молоці в мультиварці Редмонд

Кукурудзяна каша є не найулюбленішою стравою у багатьох людей. Проте є рецепти приготування ласощів, які змусять вас переглянути своє ставлення до нього. Давайте приготуємо кашу в мультиварці Редмонд і подивимося, що з цього вийде.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Кукурудзяна крупа-1 склянка
  • Вода-3 склянки
  • Молоко коров’яче 1.5 склянки
  • Цукор-пісок за смаком
  • Сіль 1 щіпка
  • Родзинки за смаком
  • Сухофрукти за смаком

Процес приготування:

  1. Кукурудзяну кашу в мультиварці приготувати дуже легко. Відміряємо стакан кукурудзяної крупи і висипаємо інгредієнт в окрему миску. Крупу промиваємо холодною водою кілька разів і зливаємо воду в умивальник.
  2. Ізюм і сухофрукти заздалегідь замочуємо в теплій воді. Можна розбавити теплу воду невеликою кількістю харчової соди, а потім замочити в розчині інгредієнти і залишити на 15 хвилин.
  3. Викладаємо промиту крупу в чашу мультиварки і заливаємо її спочатку гарячою водою, а потім гарячим молоком.
  4. Солимо кашу і додаємо в неї необхідну кількість цукру. Щоб зробити кашу ще корисніше, можна замінити більшу частину цукру медом.
  5. Варимо страву близько години (час варіння залежить від помелу крупи) в режимі «Каша». Вимиваємо ізюм і сухофрукти: викладаємо їх у друшляк, одночасно зливаючи воду, а потім споліскують проточною водою.
  6. Додаємо інгредієнти в кашу за 10 хвилин до повної готовності. Перемішуємо масу і чекаємо кілька хвилин. Розкладаємо гарячу кашу по тарілках.

Приємного апетиту!