Омлет з ковбасою – 8 рецептів на сковороді з покроковими фото

Омлет з ковбасою і зеленню

Зелень відмінно доповнює багато страви і не буде винятком омлет з ковбасою. «Зеленим» набором в цьому рецепті беремо пір’я зеленої цибулі і кріп, а кількість їх визначає господиня по своєму смаку. Готуємо омлет на молоці і ковбасу беремо варено-копчену.

Час приготування: 20 хвилин.

Час приготування: 10 хвилин.

Порції: 2.

Склад:

  • Яйце – 3 шт.
  • Молоко – 100 мл
  • Ковбаса варено-копчена – 150 гр.
  • Зелена цибуля – за смаком.
  • Кріп – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Першим ділом підготувати, згідно з рецептом, всі інгредієнти для омлету. Ковбасу очистити від оболонки. Зелень промити серветкою і прибрати зайву вологу.

Крок 2. Потім ковбасу нарізати невеликими кубиками.

Крок 3. Підготовлену зелень дрібно нашаткувати.

Крок 4. В окремому посуді добре перемішати віночком курячі яйця з молоком і цю суміш по своєму смаку посипати сіллю з чорним перцем.

Крок 5. У сковороді для омлету розігріти рослинне масло і на ньому обсмажити до рум’яного кольору нарізку ковбаси.

Крок 6. Залити ковбасу омлетною масою і поспати нарізаною зеленню. Сковороду закрити кришкою. Готувати омлет на невеликому вогні протягом 3-5 хвилин.

Крок 7. Приготований омлет з ковбасою і зеленню акуратно перекласти на тарілку і сервірувати до сніданку гарячим. Приємного апетиту!