Омлет з ковбасою і зеленню
Зелень відмінно доповнює багато страви і не буде винятком омлет з ковбасою. «Зеленим» набором в цьому рецепті беремо пір’я зеленої цибулі і кріп, а кількість їх визначає господиня по своєму смаку. Готуємо омлет на молоці і ковбасу беремо варено-копчену.
Час приготування: 20 хвилин.
Час приготування: 10 хвилин.
Порції: 2.
Склад:
- Яйце – 3 шт.
- Молоко – 100 мл
- Ковбаса варено-копчена – 150 гр.
- Зелена цибуля – за смаком.
- Кріп – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Першим ділом підготувати, згідно з рецептом, всі інгредієнти для омлету. Ковбасу очистити від оболонки. Зелень промити серветкою і прибрати зайву вологу.
Крок 2. Потім ковбасу нарізати невеликими кубиками.
Крок 3. Підготовлену зелень дрібно нашаткувати.
Крок 4. В окремому посуді добре перемішати віночком курячі яйця з молоком і цю суміш по своєму смаку посипати сіллю з чорним перцем.
Крок 5. У сковороді для омлету розігріти рослинне масло і на ньому обсмажити до рум’яного кольору нарізку ковбаси.
Крок 6. Залити ковбасу омлетною масою і поспати нарізаною зеленню. Сковороду закрити кришкою. Готувати омлет на невеликому вогні протягом 3-5 хвилин.
Крок 7. Приготований омлет з ковбасою і зеленню акуратно перекласти на тарілку і сервірувати до сніданку гарячим. Приємного апетиту!