Овочеве рагу з м’ясом, кабачками і баклажанами
Овочеве рагу з м’ясом, кабачками і баклажанами – це комплексне блюдо, приготувавши яке, ви зможете смачно і ситно нагодувати велику родину, провівши біля плити зовсім небагато часу. Завдяки спільному гасіння, м’ясні скибочки повністю просочуються овочевим соком.
Час готування – 1 ч. 20 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 4.
Склад:
- М’ясо – 400 гр.
 - Цибулина – 1 шт.
 - Картопля – 5-6 шт.
 - Кабачок невеликий – 1 шт.
 - Баклажан – 1 шт.
 - Перець солодкий – ½ шт.
 - Помідори – 2 шт.
 - Часник – 2-3 зуб.
 - Паста томатна – 1 ч. л.
 - Сіль – за смаком.
 - Перець чорний мелений – за смаком.
 - Масло рослинне – за смаком.
 
Процес приготування:
Крок 1. Очищений цибулю ріжемо півкільцями, м’ясо нарізаємо довільними сегментами. Включаємо в мультиварці режим «Випічка» на 40 хвилин, вливаємо олію і викладаємо підготовлені компоненти.
Крок 2. Приблизно за 15 хвилин до закінчення програми, відправляємо в чашу кубики очищеної картоплі – заважаємо.
Крок 3. Не гаючи часу, очищаємо і довільно подрібнюємо кабачок, солодкий перець, помідори, баклажани, часник.
Крок 4. Перекладаємо овочеве асорті в мультиварку, посипаємо сіллю і меленим перцем, доповнюємо пастою з перетертих томатів – ретельно перемішуємо і доводимо до готовності в тому ж режимі (20 хвилин).
Крок 5. Апетитне і ситне блюдо розкладаємо по тарілках і негайно приступаємо до дегустації. Приємного апетиту!












