Рагу з капустою, картоплею і баклажанами
В сезон літніх овочів смачним, корисним, так і самодостатнім стравою буде у вас рагу з капустою, картоплею і баклажанами. У цьому рецепті до рагу додамо трохи печериць з часником і зеленню, нарізку овочів обсмажимо і згасимо в вершках.
Час приготування: 40 хвилин.
Час приготування: 10 хвилин.
Порції: 1.
Склад:
- Баклажан невеликий – 1 шт.
- Картопля – 2 шт.
- Капуста – 100 гр.
- Печериці – 100 гр.
- Цибуля – ½ шт.
- Помідори – 2 шт.
- Часник – 1 зубок.
- Вершки 33% – 2 ст. л.
- Спеції – за смаком.
- Петрушка – 4 гілочки.
- Вода – 100 мл
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Всі овочі з грибами почистити і промити. Дрібно нарізати цибулю з печерицями і обсмажити на невеликій кількості рослинного масла.
Крок 2. Тонкими полукружками нарізати баклажан, додати до цибулі і посмажити кілька хвилин до золотистого кольору.
Крок 3. Картоплю нарізати невеликими кубиками, капусту нашаткувати соломкою і перекласти їх до обсмаженою овочам.
Крок 4. Потім відразу додати нарізані кубиками помідори, сіль з будь приправою, налити трохи гарячої води і після початку кипіння, загасити ці овочі на невеликому вогні, під прикритою кришкою до м’якості картоплі.
Крок 5. Коли овочі будуть готові, додати до них дві ложки жирних вершків, дрібно нарізані часник і петрушку. Рагу ще раз перемішати, відкоригувати смак і через пару хвилин вогонь вимкнути.
Крок 6. Приготоване рагу з капустою, картоплею і баклажанами подати до столу гарячим. Приємного апетиту!