Простий і смачний рецепт овочевого супу з кабачками
Щоб урізноманітнити своє обіднє меню замість звичайного м’ясного бульйону зваріть легкий овочевий суп з кабачків. Це страва підходить не тільки для веганів і вегетаріанців, але і для м’ясоїдів, він поживний і дарує відчуття ситості, не перевантажуючи шлунок.
Час готування: 40 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 6.
Інгредієнти:
- Кабачок – 1 шт.
- Помідори – 3 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морквина – 1 шт.
- Картопля – 3 шт.
- Вода – 0,8 л.
- Масло оливкове– 3 ст. л.
- Паприка сушена – 5 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Петрушка – за смаком.
Процес приготування:
1. Овочі помийте і очистіть. Цибулю і моркву дрібно наріжте. Картоплю і кабачки наріжте кубиками.
2. На сковороді на оливковій олії обсмажте цибулю і моркву до м’якості. Викладіть зажарку в каструлю і залийте її водою. Коли бульйон закипить, додайте картоплю. Варіть суп 5 хвилин, потім додайте сіль за смаком.
3. Далі викладіть в каструлю кабачки, продовжуйте варити ще 7 хвилин.
4. Помідори обшпарте окропом і зніміть шкірку, м’якоть наріжте кубиками, обсмажте на сухій сковороді і викладіть в бульйон. Додайте мелений перець і паприку за смаком.
5. Варіть суп ще 15 хвилин, потім додайте рубану зелень і подавайте до столу.
Приємного апетиту!