Овочевий суп – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Простий і смачний рецепт овочевого супу з кабачками

Щоб урізноманітнити своє обіднє меню замість звичайного м’ясного бульйону зваріть легкий овочевий суп з кабачків. Це страва підходить не тільки для веганів і вегетаріанців, але і для м’ясоїдів, він поживний і дарує відчуття ситості, не перевантажуючи шлунок.

Час готування: 40 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 6.

Інгредієнти:

  • Кабачок – 1 шт.
  • Помідори – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морквина – 1 шт.
  • Картопля – 3 шт.
  • Вода – 0,8 л.
  • Масло оливкове– 3 ст. л.
  • Паприка сушена – 5 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Петрушка – за смаком.

Процес приготування:

1. Овочі помийте і очистіть. Цибулю і моркву дрібно наріжте. Картоплю і кабачки наріжте кубиками.

2. На сковороді на оливковій олії обсмажте цибулю і моркву до м’якості. Викладіть зажарку в каструлю і залийте її водою. Коли бульйон закипить, додайте картоплю. Варіть суп 5 хвилин, потім додайте сіль за смаком.

3. Далі викладіть в каструлю кабачки, продовжуйте варити ще 7 хвилин.

4. Помідори обшпарте окропом і зніміть шкірку, м’якоть наріжте кубиками, обсмажте на сухій сковороді і викладіть в бульйон. Додайте мелений перець і паприку за смаком.

5. Варіть суп ще 15 хвилин, потім додайте рубану зелень і подавайте до столу.

Приємного апетиту!