Покроковий рецепт приготування овочевого супу з фрикадельками
З овочів можна приготувати величезну кількість страв, вони будуть наповнені вітамінами і яскравими фарбами. Пропонуємо вам чудовий рецепт овочевого супу з фрикадельками. Таке блюдо підійде для сімейного обіду.
Час готування: 60 хв.
Час приготування: 40 хв.
Порцій: 6.
Склад:
- Філе куряче – 250 гр.
- Брокколі – 150 гр.
- Перець солодкий – 100 гр.
- Сіль – за смаком.
- Петрушка – за смаком.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Цибуля – 0,25 шт.
- Макарони – 100 гр.
- Морква – 100 гр.
- Яйце куряче – 1 шт.
- Яйця перепелині – 4-5 шт.
- Бульйон курячий – 1,5 л
Процес приготування:
1. Філе наріжте кубиками і покладіть в чашу блендера. Петрушку наріжте і також викладіть в чашу.
2. Також додайте в чашу ріпчасту цибулю і половину болгарського перцю, розбийте одне яйце і влийте рослинне масло. Подрібніть інгредієнти до однорідної маси. Фарш посоліть за смаком.
3. У каструлю влийте бульйон, доведіть його до кипіння. Вологими руками сформуйте фрикадельки і викладіть їх в киплячий бульйон, варіть 5 хвилин.
4. Залишився болгарський перець наріжте кубиками, моркву – кружальцями. Брокколі розберіть на суцвіття.
5. Через 5 хвилин від початку варіння фрикадельок додайте макарони, перемішайте і варіть суп ще 5 хвилин. Також додайте в бульйон моркву і перець. Через 5 хвилин додайте брокколі і продовжуйте варити ще 3 хвилини.
6. Перепелині яйця зваріть круто. Готовий суп розлийте по тарілках, прикрасьте їх половинками варених перепелиних яєць і подавайте до столу.
Приємного апетиту!