Овочевий суп – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Покроковий рецепт приготування овочевого супу з фрикадельками

З овочів можна приготувати величезну кількість страв, вони будуть наповнені вітамінами і яскравими фарбами. Пропонуємо вам чудовий рецепт овочевого супу з фрикадельками. Таке блюдо підійде для сімейного обіду.

Час готування: 60 хв.

Час приготування: 40 хв.

Порцій: 6.

Склад:

  • Філе куряче – 250 гр.
  • Брокколі – 150 гр.
  • Перець солодкий – 100 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Петрушка – за смаком.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Цибуля – 0,25 шт.
  • Макарони – 100 гр.
  • Морква – 100 гр.
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Яйця перепелині – 4-5 шт.
  • Бульйон курячий – 1,5 л

Процес приготування:

1. Філе наріжте кубиками і покладіть в чашу блендера. Петрушку наріжте і також викладіть в чашу.

2. Також додайте в чашу ріпчасту цибулю і половину болгарського перцю, розбийте одне яйце і влийте рослинне масло. Подрібніть інгредієнти до однорідної маси. Фарш посоліть за смаком.

3. У каструлю влийте бульйон, доведіть його до кипіння. Вологими руками сформуйте фрикадельки і викладіть їх в киплячий бульйон, варіть 5 хвилин.

4. Залишився болгарський перець наріжте кубиками, моркву – кружальцями. Брокколі розберіть на суцвіття.

5. Через 5 хвилин від початку варіння фрикадельок додайте макарони, перемішайте і варіть суп ще 5 хвилин. Також додайте в бульйон моркву і перець. Через 5 хвилин додайте брокколі і продовжуйте варити ще 3 хвилини.

6. Перепелині яйця зваріть круто. Готовий суп розлийте по тарілках, прикрасьте їх половинками варених перепелиних яєць і подавайте до столу.

Приємного апетиту!