Для приготування ніжною і неймовірно смачною піджарки з свинячого м’яса, потрібно мінімум інгредієнтів і зусиль, і максимум насолоди! Адже це справді російська обід, який додасть Вам відчуття насичення на довгі-довгі години, а також наділить вас величезною кількістю енергії. А для того, щоб урізноманітнити це блюдо, достатньо правильно розставити акценти і тушкувати м’ясо з овочами або томатну пасту, готувати в сковороді або ж в мультиварці.
Піджарка зі свинини з підливою на сковороді
Коли потрібно швидко, смачно і соковито – однозначно готуємо піджарку з свинини в пікантній підливці на основі ріпчастої цибулі з мінімальним додаванням спецій. Таке м’ясне блюдо чудово поєднується з різноманітними гарнірами, але особливо з крупами і відвареною молодою картоплею.
Інгредієнти на
3 порц.
- Свиняча грудинка 500 гр.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія соняшникова 20 мл
- Сіль за смаком
- Приправи за смаком
Процес приготування:
- Піджарку з свинини з підливою на сковороді приготувати дуже просто. М’ясо нарізаємо шматочками бажаного розміру.
- Ріпчаста цибулю очищаємо від лушпиння і ріжемо досить товстими півкільцями.
- На розігрітій олії обсмажуємо свинину до рум’яності.
- До золотистого м’яса засипаємо цибульні півкільця, перемішуємо і продовжуємо смажити.
- При періодичному помішуванні готуємо компоненти ще кілька хвилин, до м’якості цибулі.
- Коли овочі потемніють, накриваємо сковороду кришкою, додаємо приправи і тушкуємо до готовності свинини близько 10 хвилин на повільному вогні.
- Золотисту піджарку з цибулевої підливою подаємо до столу в гарячому вигляді. Приємного апетиту!
