Піца «Цезар» з грибами і шинкою в духовці
Яскраве блюдо для вашого домашнього столу – апетитна піца «Цезар». Приготувати її можна з грибами і шинкою. Спробуйте простий кулінарний рецепт і порадуйте своїх близьких.
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Тісто для піци – 250 гр.
- Гриби печериці – 50 гр.
- Шинка – 100 гр.
- Сир Моцарелла – 100 гр.
- Яйце перепелине – 5 шт.
- Помідор – 0,5 шт.
- Лист салату – 2 шт.
- Масло оливкова – 30 мл
- Трави прованські – 0,5 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Готове тісто розминаємо руками і розгортаємо в тонкий пласт.
Крок 2. Приготуємо соус. Для цього розмішуємо оливкова олія з прованськими травами. Обмазуємо заготівлею основу для піци.
Крок 3. На основу викладаємо тертий сир, тонко порізані гриби, шинку і помідори. Сюди ж розбиваємо перепелині яйця.
Крок 4. Випікаємо продукт 15 хвилин при температурі 200 градусів. В кінці готування доповнюємо частування розірваними листям салату.
Крок 5. Подавайте яскраву піцу «Цезар» до столу в теплому вигляді.