Піца з грибами – 8 рецептів в духовці в домашніх умовах з покроковими фото

Піца «Цезар» з грибами і шинкою в духовці

Яскраве блюдо для вашого домашнього столу – апетитна піца «Цезар». Приготувати її можна з грибами і шинкою. Спробуйте простий кулінарний рецепт і порадуйте своїх близьких.

Час приготування: 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Тісто для піци – 250 гр.
  • Гриби печериці – 50 гр.
  • Шинка – 100 гр.
  • Сир Моцарелла – 100 гр.
  • Яйце перепелине – 5 шт.
  • Помідор – 0,5 шт.
  • Лист салату – 2 шт.
  • Масло оливкова – 30 мл
  • Трави прованські – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Готове тісто розминаємо руками і розгортаємо в тонкий пласт.

Крок 2. Приготуємо соус. Для цього розмішуємо оливкова олія з прованськими травами. Обмазуємо заготівлею основу для піци.

Крок 3. На основу викладаємо тертий сир, тонко порізані гриби, шинку і помідори. Сюди ж розбиваємо перепелині яйця.

Крок 4. Випікаємо продукт 15 хвилин при температурі 200 градусів. В кінці готування доповнюємо частування розірваними листям салату.

Крок 5. Подавайте яскраву піцу «Цезар» до столу в теплому вигляді.