Poke – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Poke з яловичиною

Poke з яловичиною виходить неймовірно корисним і цікавим за смаком. Якщо ви хочете урізноманітнити домашнє меню, то обов’язково спробуйте приготувати poke на нашу перевіреного рецепту з покроковими фотографіями. Ваші близькі не зможуть встояти перед таким кулінарним рішенням!

Час готування – 50 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Діафрагма яловича – 0,7 кг
  • Шпинат – 50 гр.
  • Брокколі – 200 гр.
  • Редис – 100 гр.
  • Кукурудза консервована – 1 банку.
  • Моркву – 20 гр.
  • Рис – 60 гр.
  • Томати черрі – 40 гр.
  • Огірок – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти зі списку.

Крок 2. Відварюємо рис в підсоленій воді до готовності.

Крок 3. Ріжемо моркву тонкою соломкою. Помідори черрі ділимо на половинки, тонкими кружечками розбираємо редис і огірок.

Крок 4. Брокколі ділимо на суцвіття і варимо їх пару хвилин в підсоленій воді.

Крок 5. Діафрагму солимо і перчимо, обмазуємо оливковою олією.

Крок 6. Обсмажуємо м’ясо до рум’яної скоринки на сковорідці гриль.

Крок 7. Далі яловичину ріжемо на шматочки. Розкладаємо По тарілках м’ясо, овочі, рис, кукурудзу. Доповнюємо всі листочками шпинату.

Крок 8. Poke з яловичиною готово. Подавайте до столу і швидше пробуйте!