Розсольник в мультиварці з перловкою – 6 рецептів з покроковими фото

Пісний суп без м’яса в мультиварці

Пісний суп без м’яса в мультиварці – це перше блюдо, яке зможуть собі дозволити навіть ті, хто в принципі не вживає м’ясо або ж тимчасово утримується з релігійних міркувань. Незважаючи на відсутність одного з головних складових, блюдо абсолютно не втрачає свій яскравий і насичений смак.

Час готування – 55 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 7-8.

Склад:

  • Перловка – 160 гр.
  • Вода – 3 л
  • Картопля – 3 шт.
  • Огірки солоні – 2 шт.
  • Морквина – 1 шт.
  • Цибулина – 1 шт.
  • Паста томатна – 2-3 ст. л.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Масло олію – 2-3 ст. л.
  • Розсіл огірковий – ½ склянки
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. У чашу мультиварки розігріваємо олію, обсмажуємо натерту моркву протягом 10 хвилин (програма «барбекю»).

Крок 2. Додаємо огірки, подрібнені аналогічно моркви.

Крок 3. Слідом засипаємо нарізану м’якоть болгарського перцю і пасту з томатів, помішуємо і чекаємо звукового сигналу.

Крок 4. Через 10 хвилин додаємо кубики картоплі.

Крок 5. А також ретельно промиту крупу.

Крок 6. Заливаємо складові водою і розсолом, приправляємо меленим перцем і сіллю, занурюємо в бульйон цілу очищену цибулину.

Крок 7. Закривши кришку, запускаємо режим «Суп» або «Тушкування» на півгодини. Приємного апетиту!