Пісний суп без м’яса в мультиварці
Пісний суп без м’яса в мультиварці – це перше блюдо, яке зможуть собі дозволити навіть ті, хто в принципі не вживає м’ясо або ж тимчасово утримується з релігійних міркувань. Незважаючи на відсутність одного з головних складових, блюдо абсолютно не втрачає свій яскравий і насичений смак.
Час готування – 55 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 7-8.
Склад:
- Перловка – 160 гр.
- Вода – 3 л
- Картопля – 3 шт.
- Огірки солоні – 2 шт.
- Морквина – 1 шт.
- Цибулина – 1 шт.
- Паста томатна – 2-3 ст. л.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Масло олію – 2-3 ст. л.
- Розсіл огірковий – ½ склянки
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. У чашу мультиварки розігріваємо олію, обсмажуємо натерту моркву протягом 10 хвилин (програма «барбекю»).
Крок 2. Додаємо огірки, подрібнені аналогічно моркви.
Крок 3. Слідом засипаємо нарізану м’якоть болгарського перцю і пасту з томатів, помішуємо і чекаємо звукового сигналу.
Крок 4. Через 10 хвилин додаємо кубики картоплі.
Крок 5. А також ретельно промиту крупу.
Крок 6. Заливаємо складові водою і розсолом, приправляємо меленим перцем і сіллю, занурюємо в бульйон цілу очищену цибулину.
Крок 7. Закривши кришку, запускаємо режим «Суп» або «Тушкування» на півгодини. Приємного апетиту!