Салат «Коул слоу» класичний – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Салат “Коул слоу” з гірчицею

Салат «Коул слоу» з гірчицею – це популярне частування американської кухні, яке доповнить багато ваших гарячих страв. Традиційно салат готують із свіжих овочів, тому він виходить таким соковитим та апетитним. Для приготування беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна – 200 гр.
  • Капуста червонокачанна – 200 гр.
  • Морква – 120 гр.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Сметана – 50 грн.
  • Майонез – 50 грн.
  • Гірчиця – 1 год.
  • Оцет яблучний – 1 ст.
  • Цукор-пісок – 1 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо білокачанну капусту і дрібно шаткуємо її соломкою.

Крок 2. Так само чинимо і з червонокачанною капустою.

Крок 3. Обидва види капусти складаємо в глибоку миску, доповнюємо сіллю і злегка розминаємо руками виділення соку.

Крок 4. Доповнюємо овочі тертою на тертці морквою.

Крок 5. Для заправки з’єднуємо в глибокій мисці майонез, сметану, гірчицю, цукор та яблучний оцет. Добре все перемішуємо.

Крок 6. Заправляємо наш салат підготовленою заправкою з гірчицею і добре перемішуємо. Можна дати частування настоятися в холодильнику кілька годин.

Крок 7. Салат “Коул слоу” з гірчицею готовий. Можна куштувати!