Як приготувати салат Наречена з копченою куркою?
Одна з варіацій знаменитого салату «Наречена» — з копченою куркою. Таке частування виходить апетитним, ароматним і яскравим смаком. Готуйте холодну закуску в рамках святкового меню.
Час готування: 1 год
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 6
Склад:
- Курка копчена – 300 гр.
- Сир плавлений – 100 гр.
- Яйце – 4 шт.
- Картопля – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Оцет 9% — 1 ст. л.
- Майонез – 100 мл
Процес приготування:
1. Варимо картоплю, остуджуємо її, очищаємо від шкірки і нарізаємо невеликими кубиками.
2. Подрібнену цибулю маринуємо в гарячій воді, оцті. Співвідношення 1:1.
3. Відварені яйця очищаємо і ділимо на жовтки і білки. Подрібнюємо їх окремо.
4. Копчену курку також розбираємо на дрібні шматочки.
5. Натираємо на крупній тертці плавлений сир.
6. Викладаємо салат шарами. Спочатку – копчена курка.
7. Обмазуємо продукт майонезом.
8. Другим шаром укладаємо маринований лук.
9. На нього – відварну картоплю.
10. Знову обмазуємо майонезом.
11. Далі йдуть жовтки.
12. На них кладемо натерту плавлений сирок.
13. Обмазуємо майонезом.
14. Посипаємо верхівку подрібненими білками.
15. Даємо салату насититися в холодильнику і подаємо до столу!