Салат Наречена – 8 рецептів з копченою куркою, плавленим сиром з покроковими фото

Як приготувати салат Наречена з копченою куркою?

Одна з варіацій знаменитого салату «Наречена» — з копченою куркою. Таке частування виходить апетитним, ароматним і яскравим смаком. Готуйте холодну закуску в рамках святкового меню.

Час готування: 1 год

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 6

Склад:

  • Курка копчена – 300 гр.
  • Сир плавлений – 100 гр.
  • Яйце – 4 шт.
  • Картопля – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Оцет 9% — 1 ст. л.
  • Майонез – 100 мл

Процес приготування:

1. Варимо картоплю, остуджуємо її, очищаємо від шкірки і нарізаємо невеликими кубиками.

2. Подрібнену цибулю маринуємо в гарячій воді, оцті. Співвідношення 1:1.

3. Відварені яйця очищаємо і ділимо на жовтки і білки. Подрібнюємо їх окремо.

4. Копчену курку також розбираємо на дрібні шматочки.

5. Натираємо на крупній тертці плавлений сир.

6. Викладаємо салат шарами. Спочатку – копчена курка.

7. Обмазуємо продукт майонезом.

8. Другим шаром укладаємо маринований лук.

9. На нього – відварну картоплю.

10. Знову обмазуємо майонезом.

11. Далі йдуть жовтки.

12. На них кладемо натерту плавлений сирок.

13. Обмазуємо майонезом.

14. Посипаємо верхівку подрібненими білками.

15. Даємо салату насититися в холодильнику і подаємо до столу!