Простий рецепт салату Наречена з пекінською капустою
Ніжний і приємний на смак салат «Наречена» часто готують з додаванням пекінської капусти. Так частування вийде більш соковитим. Подавайте його для яскравого сімейного обіду або святкового столу.
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 8
Інгредієнти:
- Філе куряче – 1 шт.
- Яйце – 4 шт.
- Капуста пекінська – 5 аркушів.
- Картопля – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сир плавлений – 2 шт.
- Майонез – за смаком.
Для маринаду м’яса:
- соєвий Соус – 3 ст. л.
- Соус гранатовий – 1 ч. л.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Часник сушений – 0,5 ч. л.
- Суміш перців – 1/3 ч. ложки
- Каррі – 0,5 ч. л.
- Куркума – 0,5 ч. л.
Для маринаду лука:
- Оцет – 1 ст. л.
- Вода – 200 мл
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Цукор – 1 ч. л.
Процес приготування:
1. Підготуємо необхідні продукти. Яйця і картоплю відварюємо.2. Займемося маринадом лука. Ріжемо його тонкими півкільцями і маринуємо у воді з оцтом, сіллю і цукром. Залишаємо на 15 хвилин.
3. Куряче філе ріжемо шматочками і викладаємо в глибоку миску.
4. Заправляємо продукт необхідними інгредієнтами для маринаду м’яса. Розмішуємо і залишаємо на 20 хвилин.
5. Очищаємо відварені яйця і відокремлюємо білки від жовтків.
6. Жовтки натираємо на тертці.
7. Подрібнюємо листя пекінської капусти.
8. Обсмажуємо мариноване м’ясо до готовності.
9. Охолоджений картоплю очищаємо від шкірки і натираємо на тертці.
10. З допомогою спеціального кільця формуємо салат. Першим шаром йде картоплю.
11. Майонез для зручності можна покласти в кондитерський пакет.
12. Поливаємо картопляний шар майонезом.
13. Далі укладаємо куряче філе
14. Слідом йде маринований лук.
15. Закриваємо його курячими жовтками і поливаємо майонезом.
16. Укладаємо пекінську капусту і знову обмазуємо майонезом.
17. Посипаємо тертим плавленим сиром. Додаємо майонез.
18. Обсипаємо шар тертими білками.
19. Ставимо блюдо в холодильник для просочення.
20. Перед подачею прикрашаємо салат по своєму смаку. Готово!