Салат Наречена – 8 рецептів з копченою куркою, плавленим сиром з покроковими фото

Простий рецепт салату Наречена з пекінською капустою

Ніжний і приємний на смак салат «Наречена» часто готують з додаванням пекінської капусти. Так частування вийде більш соковитим. Подавайте його для яскравого сімейного обіду або святкового столу.

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 1 шт.
  • Яйце – 4 шт.
  • Капуста пекінська – 5 аркушів.
  • Картопля – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сир плавлений – 2 шт.
  • Майонез – за смаком.

Для маринаду м’яса:

  • соєвий Соус – 3 ст. л.
  • Соус гранатовий – 1 ч. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Часник сушений – 0,5 ч. л.
  • Суміш перців – 1/3 ч. ложки
  • Каррі – 0,5 ч. л.
  • Куркума – 0,5 ч. л.

Для маринаду лука:

  • Оцет – 1 ст. л.
  • Вода – 200 мл
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Цукор – 1 ч. л.

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні продукти. Яйця і картоплю відварюємо.2. Займемося маринадом лука. Ріжемо його тонкими півкільцями і маринуємо у воді з оцтом, сіллю і цукром. Залишаємо на 15 хвилин.3. Куряче філе ріжемо шматочками і викладаємо в глибоку миску.

4. Заправляємо продукт необхідними інгредієнтами для маринаду м’яса. Розмішуємо і залишаємо на 20 хвилин.

5. Очищаємо відварені яйця і відокремлюємо білки від жовтків.

6. Жовтки натираємо на тертці.

7. Подрібнюємо листя пекінської капусти.

8. Обсмажуємо мариноване м’ясо до готовності.

9. Охолоджений картоплю очищаємо від шкірки і натираємо на тертці.

10. З допомогою спеціального кільця формуємо салат. Першим шаром йде картоплю.

11. Майонез для зручності можна покласти в кондитерський пакет.

12. Поливаємо картопляний шар майонезом.

13. Далі укладаємо куряче філе

14. Слідом йде маринований лук.

15. Закриваємо його курячими жовтками і поливаємо майонезом.

16. Укладаємо пекінську капусту і знову обмазуємо майонезом.

17. Посипаємо тертим плавленим сиром. Додаємо майонез.
18. Обсипаємо шар тертими білками.

19. Ставимо блюдо в холодильник для просочення.

20. Перед подачею прикрашаємо салат по своєму смаку. Готово!