Салат Обжорка класичний – 10 рецептів з покроковими фото

Як приготувати салат «Обжорка» з ковбасою

Салат «Обжорка» з ковбасою – один з найбільш улюблених салатів у всіх господинь. Адже його просто готувати, а назва говорить сама за себе. Ситний і смачний, з ним будь-який святковий стіл стане ще багатший і апетитніше! Гості залишаться задоволені!

Порції: 4

Час готування:30 хв.

Інгредієнти:

  • Морквина – 1 шт.
  • Цибулина – 1 шт.
  • Сухарики (кириешки) – 1 пк.
  • Огірки мариновані – 2 шт.
  • Копчена ковбаса – 300 гр.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Майонез – 4 ст. л.

Процес приготування:

1. Овочі миємо, цибулю з морквою попередньо почистимо. Наріжемо лук півкільцями або кубиками (як більше подобається), а моркву натремо на тертці.

2. Тепер обсмажимо моркву з цибулею на теплому рослинному маслі. 7-10 хв., щоб овочі стали золотистими.

3. Мариновані огірки ріжемо на невеликі шматочки.

4. Також нарізаємо копчену ковбаску.

5. З’єднуємо всі підготовлені продукти. Цибулю з морквою, огірки і ковбасу, додаємо сухарики і заправляємо все майонезом. Солимо салат і подаємо до столу.

Приємного апетиту!