Як приготувати салат «Обжорка» з ковбасою
Салат «Обжорка» з ковбасою – один з найбільш улюблених салатів у всіх господинь. Адже його просто готувати, а назва говорить сама за себе. Ситний і смачний, з ним будь-який святковий стіл стане ще багатший і апетитніше! Гості залишаться задоволені!
Порції: 4
Час готування:30 хв.
Інгредієнти:
- Морквина – 1 шт.
- Цибулина – 1 шт.
- Сухарики (кириешки) – 1 пк.
- Огірки мариновані – 2 шт.
- Копчена ковбаса – 300 гр.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Майонез – 4 ст. л.
Процес приготування:
1. Овочі миємо, цибулю з морквою попередньо почистимо. Наріжемо лук півкільцями або кубиками (як більше подобається), а моркву натремо на тертці.
2. Тепер обсмажимо моркву з цибулею на теплому рослинному маслі. 7-10 хв., щоб овочі стали золотистими.
3. Мариновані огірки ріжемо на невеликі шматочки.
4. Також нарізаємо копчену ковбаску.
5. З’єднуємо всі підготовлені продукти. Цибулю з морквою, огірки і ковбасу, додаємо сухарики і заправляємо все майонезом. Солимо салат і подаємо до столу.
Приємного апетиту!