Як приготувати смачний салат з червоною квасолею і грибами?
Ситний і смачний салат з червоної квасолі та грибів підійде для веганскої і вегетаріанської кухні. Готуйте частування по покроковому кулінарному рецептом і подавайте до обіду або вечері. Порадуйте себе і домашніх.
Час приготування: 15 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Квасоля червона консервована – 1 банку.
- Гриби печериці – 8 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Арахіс – 1 ст. л.
- Кріп – 0,5 пучка.
- Петрушка – 0,5 пучка.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Оцет 9% — 4 ст. л.
- Масло рослинне – 4 ст. л.
Процес приготування:
1. Тонкими півкільцями розбираємо ріпчасту цибулю і ошпарюємо його.
2. Промиваємо печериці і дрібно нарізаємо їх.3. Відправляємо гриби в сковороду з рослинним маслом.
4. Обсмажуємо до готовності. Не забуваємо помішувати.
5. Викладаємо гриби в загальну миску.
6. Доповнюємо інгредієнт ошпаренным цибулею.7. Далі викладаємо червону консервовану квасолю.
8. Сюди ж відправляємо подрібнені кріп і петрушку.
9. Посипаємо блюдо подрібненим арахісом і сіллю. Заправляємо оцтом і залишками олії, перемішуємо.
10. Поживне блюдо готове, можна подавати до столу!