Салат з червоної консервованої квасолею – 10 смачних і простих рецептів з фото

Як приготувати смачний салат з червоною квасолею і грибами?

Ситний і смачний салат з червоної квасолі та грибів підійде для веганскої і вегетаріанської кухні. Готуйте частування по покроковому кулінарному рецептом і подавайте до обіду або вечері. Порадуйте себе і домашніх.

Час приготування: 15 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Квасоля червона консервована – 1 банку.
  • Гриби печериці – 8 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Арахіс – 1 ст. л.
  • Кріп – 0,5 пучка.
  • Петрушка – 0,5 пучка.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Оцет 9% — 4 ст. л.
  • Масло рослинне – 4 ст. л.

Процес приготування:

1. Тонкими півкільцями розбираємо ріпчасту цибулю і ошпарюємо його.

2. Промиваємо печериці і дрібно нарізаємо їх.3. Відправляємо гриби в сковороду з рослинним маслом.

4. Обсмажуємо до готовності. Не забуваємо помішувати.

5. Викладаємо гриби в загальну миску.

6. Доповнюємо інгредієнт ошпаренным цибулею.7. Далі викладаємо червону консервовану квасолю.

8. Сюди ж відправляємо подрібнені кріп і петрушку.

9. Посипаємо блюдо подрібненим арахісом і сіллю. Заправляємо оцтом і залишками олії, перемішуємо.

10. Поживне блюдо готове, можна подавати до столу!