Простий і смачний салат з червоною квасолею і куркою
Хочете порадувати ваших рідних поживним і неймовірно смачним блюдом? Приготуйте салат з курки і червоної консервованої квасолі. Частування, зовсім нескладно приготувати в домашніх умовах. Беріть на замітку!
Час приготування: 20 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Квасоля червона консервована – 300 гр.
- Грудка куряча – 300 гр.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 3 зубчики.
- Кінза – 1 пучок.
- Сіль – за смаком.
- Оцет яблучний – 2 ст. л.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
Процес приготування:
1. Курячу грудку відокремлюємо від кісток. Філе солимо, поливаємо олією, загортаємо в пекарську папір і смажимо з обох сторін по 4 хвилини.
2. В цей час промиваємо болгарський перець, очищаємо його від насіння і ріжемо тонкою соломкою. Перекладаємо в глибоку миску.
3. Сюди ж додаємо порізану цибулю.
4. Готове філе ріжемо дрібними шматочками. Їх кладемо до решти інгредієнтів.
5. В загальну миску також відправляємо консервовану квасоля, подрібнений часник і кинзу. Додаємо масло рослинне і яблучний оцет.
6. Солимо заготівлю і гарненько перемішуємо.
7. Апетитний домашній салат з куркою і квасолею готовий. Діліть на порції і подавайте до столу!