Салат з червоної консервованої квасолею – 10 смачних і простих рецептів з фото

Простий і смачний салат з червоною квасолею і куркою

Хочете порадувати ваших рідних поживним і неймовірно смачним блюдом? Приготуйте салат з курки і червоної консервованої квасолі. Частування, зовсім нескладно приготувати в домашніх умовах. Беріть на замітку!

Час приготування: 20 хвилин

Час приготування: 5 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Квасоля червона консервована – 300 гр.
  • Грудка куряча – 300 гр.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Кінза – 1 пучок.
  • Сіль – за смаком.
  • Оцет яблучний – 2 ст. л.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.

Процес приготування:

1. Курячу грудку відокремлюємо від кісток. Філе солимо, поливаємо олією, загортаємо в пекарську папір і смажимо з обох сторін по 4 хвилини.

2. В цей час промиваємо болгарський перець, очищаємо його від насіння і ріжемо тонкою соломкою. Перекладаємо в глибоку миску.

3. Сюди ж додаємо порізану цибулю.

4. Готове філе ріжемо дрібними шматочками. Їх кладемо до решти інгредієнтів.

5. В загальну миску також відправляємо консервовану квасоля, подрібнений часник і кинзу. Додаємо масло рослинне і яблучний оцет.

6. Солимо заготівлю і гарненько перемішуємо.

7. Апетитний домашній салат з куркою і квасолею готовий. Діліть на порції і подавайте до столу!