Салат з морського коктейлю в розсолі, з огірком і яйцем
чи Знаєте ви, що морепродукти чудово поєднуються з відварною картоплею, яйцями і свіжими огірками? А якщо заправити всі ці інгредієнти майонезом, то ми отримаємо неймовірно ніжний і смачний салат.
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 3.
Склад:
- морський Коктейль в розсолі – 1 банку.
- Яйця (варені) – 4 шт.
- Картопля (відварена) – 3 шт.
- Огірки – 2 шт.
- Кукурудза консервована – 1 банку.
- Сіль – ½ ч. л.
- Майонез – 1,5 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Варену картоплю нарізаємо кубиками невеликого розміру.
Крок 2. У свіжих огірків відрізаємо бічні частини і подрібнюємо аналогічно картоплі.Крок 3. Банку кукурудзи акуратно піднімаємо і зливаємо надлишки рідини.
Крок 4. Попередньо відварені яйця очищаємо від шкаралупи і дрібно рубаємо.
Крок 5. Відкриваємо баночку з морським коктейлем в розсолі.
Крок 6. Виливаємо рідина.
Крок 7. Перекладаємо морепродукти на обробну дошку і нарізаємо більш дрібно, великих молюсків.
Крок 8. Пересипаємо всі нарізані інгредієнти в глибоку тарілку і гарненько перемішуємо.
Крок 9. Заправляємо салат майонезом, досолює по своєму смаку і ще раз перемішуємо.
Крок 10. Прибираємо страву на 20-30 хвилин у холодильну камеру для охолодження.Крок 11. Після, розкладаємо салатик з порційним піали і приступаємо до трапези. Приємного апетиту!