Покроковий рецепт салату з сьомгою і руколою
Смачний салат з дуже цікавим і гармонійним поєднанням інгредієнтів. Рукола володіє яскравим смаком з невеликою гіркуватістю, що надає салату пікантність. Сьомга – соковита, ніжна і трохи солодкувата, забезпечує живильну цінність салату.
Час готування: 10
Час приготування: 10 хв
Порцій – 1
Склад:
- Рукола – 1 пучок.
- Помідори черрі – 150 гр.
- Сьомга слабосолона – 150 гр.
- Сир Пармезан – за смаком.
- Насіння кунжутне – за смаком.
- Масло оливкове – за смаком.
- Оцет бальзамічний – за смаком.
- Крем-бальзамічний соус – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуйте всі продукти для приготування салату.
Крок 2. Рукколу промийте, просушіть і викладіть на плоске блюдо. Збризніть зелень оливковою олією і бальзамічним оцтом.
Крок 3. Помідори черрі помийте, розріжте навпіл і викладіть поверх руколи.
Крок 4. Сьомгу наріжте невеликими кубиками, додати в салат.
Крок 5. Посипте салат кунжутом і тертим пармезаном.
Крок 6. Полийте салат бальзамічний крем-соусом і чудове блюдо готове. Є салат слід відразу після приготування, поки рукола ще хрустка і свіжа.