Салат з сьомгою – 10 дуже смачних рецептів з покроковими фото

Покроковий рецепт салату з сьомгою і руколою

Смачний салат з дуже цікавим і гармонійним поєднанням інгредієнтів. Рукола володіє яскравим смаком з невеликою гіркуватістю, що надає салату пікантність. Сьомга – соковита, ніжна і трохи солодкувата, забезпечує живильну цінність салату.

Час готування: 10

Час приготування: 10 хв

Порцій – 1

Склад:

  • Рукола – 1 пучок.
  • Помідори черрі – 150 гр.
  • Сьомга слабосолона – 150 гр.
  • Сир Пармезан – за смаком.
  • Насіння кунжутне – за смаком.
  • Масло оливкове – за смаком.
  • Оцет бальзамічний – за смаком.
  • Крем-бальзамічний соус – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуйте всі продукти для приготування салату.

Крок 2. Рукколу промийте, просушіть і викладіть на плоске блюдо. Збризніть зелень оливковою олією і бальзамічним оцтом.

Крок 3. Помідори черрі помийте, розріжте навпіл і викладіть поверх руколи.

Крок 4. Сьомгу наріжте невеликими кубиками, додати в салат.

Крок 5. Посипте салат кунжутом і тертим пармезаном.

Крок 6. Полийте салат бальзамічний крем-соусом і чудове блюдо готове. Є салат слід відразу після приготування, поки рукола ще хрустка і свіжа.