Як приготувати салат з консервованими печерицями і куркою?
Соковитий домашній салат виходить з консервованих печериць і ніжного курячого м’яса. Відмінне рішення для вашої вечері чи святкового столу. Оцініть простий кулінарний рецепт.
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Гриби печериці консервовані – 70 гр.
- Філе куряче – 100 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Помідор – 0,5 шт.
- Огірок – 0,5 шт.
- Сир напівтвердий – 60 гр.
- Цибуля зелена – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Майонез – 2 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Відварюємо куряче філе, остуджуємо його, дрібно нарізаємо і кладемо в глибоку миску. Сюди ж відправляємо кубики помідора і огірка.
Крок 2. Доповнюємо продукти подрібненою зеленою цибулею і консервованими печерицями.
Крок 3. Приєднуємо нарізане варене яйце і тертий сир.
Крок 4. Солимо і перчимо заготівлю, заправляємо майонезом.
Крок 5. Розмішуємо страву.
Крок 6. Смачний домашній салат з консервованих грибів та курки готовий. Діліть на порції і пригощайтеся!