Салати з печерицями – 10 дуже смачних і простих рецептів з покроковими фото

Як приготувати салат з консервованими печерицями і куркою?

Соковитий домашній салат виходить з консервованих печериць і ніжного курячого м’яса. Відмінне рішення для вашої вечері чи святкового столу. Оцініть простий кулінарний рецепт.

Час приготування: 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Гриби печериці консервовані – 70 гр.
  • Філе куряче – 100 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Помідор – 0,5 шт.
  • Огірок – 0,5 шт.
  • Сир напівтвердий – 60 гр.
  • Цибуля зелена – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Майонез – 2 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Відварюємо куряче філе, остуджуємо його, дрібно нарізаємо і кладемо в глибоку миску. Сюди ж відправляємо кубики помідора і огірка.

Крок 2. Доповнюємо продукти подрібненою зеленою цибулею і консервованими печерицями.

Крок 3. Приєднуємо нарізане варене яйце і тертий сир.

Крок 4. Солимо і перчимо заготівлю, заправляємо майонезом.

Крок 5. Розмішуємо страву.

Крок 6. Смачний домашній салат з консервованих грибів та курки готовий. Діліть на порції і пригощайтеся!