Шоколадний брауні з бананом
Шоколадний брауні з бананом порадує насиченим смаком та яскравою подачею. Такий десерт прикрасить ваш домашній чи святковий стіл. Приготуйте своїми руками, використовуючи наш перевірений рецепт із докладним описом процесу. Ваші близькі не зможуть встояти!
Час готування – 1 година 15 хвилин
Час приготування – 30 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Банан – 200 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Борошно рисове – 2 ст.л.
- Цукор – 4 ст.
- Какао – 3 ст.
- Сметана – 2 ст.
- Розпушувач – 1 ч.л.
- Олія вершкове – 10 гр.
Процес приготування:
Крок 1. У глибокій мисці з’єднуємо банани з яйцями та двома столовими ложками цукру.
Крок 2. Збиваємо вміст до однорідності та появи легкої піни.
Крок 3. Додаємо сюди борошно та півтори столові ложки какао.
Крок 4. Добре все перемішуємо до однорідної суміші та зникнення борошняних грудочок.
Крок 5. Форму для випікання обмазуємо вершковим маслом та виливаємо сюди тісто із шоколаду та бананів.
Крок 6. Випікаємо частування близько 40 хвилин за температури 180°.
Крок 7. В окремому посуді з’єднуємо сметану, цукор і какао, що залишився.
Крок 8. Нагріваємо вміст і постійно помішуємо до розчинення цукру.
Крок 9. Готовий пиріг поливаємо шоколадною глазур’ю. Даємо десерту повністю охолонути.
Крок 10. Шоколадний брауні з бананом готовий. Подавайте до столу та спробуйте!