Морозиво в домашніх умовах – 10 простих рецептів приготування з фото

Морозиво в домашніх умовах — це натуральний і смачний десерт. Можна використовувати мороженицю чи обійтися без неї. Є багато кулінарних ідей для холодного десерту. Спробуйте вершковий, шоколадний або полуничний смак. Пропонуємо 10 простих рецептів з покроковим описом!

Неймовірно смачне вершкове морозиво в домашніх умовах

Ніжне вершкове морозиво можна приготувати за простим рецептом в домашніх умовах. Готову страву можна подавати як десерт, доповнивши сиропами за смаком.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Вершки 150 гр. жирних
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Цукор-пісок 100 гр.
  • Ванільний цукор 1 ч. л.

Процес приготування:

  1. Як приготувати просте і смачне морозиво в домашніх умовах? Відокремлюємо білки від жовтків. Останні нам не знадобляться. Білки ж збиваємо з половиною звичайного цукру до утворення густої піни.
  2. В окремому посуді з’єднуємо жирні вершки з цукром. Сюди ж додаємо і ванільний продукт. Також збиваємо до густоти.
  3. З’єднуємо обидві маси і акуратно перемішуємо їх лопаткою.
  4. Заготівлю перемішаємо в тарілку і ставимо в морозильник на 30 хвилин. Після перемішуємо його і знову ставимо на такий же час. Повторюємо перемішування і залишаємо десерт до повної заморозки.
  5. Готове вершкове морозиво розкладаємо по порційних тарілках. Ласощі можна доповнити ягодами або шоколадною стружкою. Приємного апетиту!