Листкові трубочки з кремом – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Листкові трубочки з кремом – це дуже апетитний і привабливий десерт, знайомий багатьом з дитинства. Яскраве частування можна доповнити різними начинками за смаком. Самі смачні і цікаві кулінарні варіанти ми зібрали для вас у нашій збірці з семи рецептів приготування з покроковими фотографіями.

Трубочки з листкового тіста з білковим кремом

Трубочки з листкового тіста з білковим кремом – це популярний і улюблений багатьма десерт, який кожен може приготувати в домашніх умовах. Частування порадує вас своїм ніжним смаком. Обов’язково беріть на замітку перевірену кулінарну ідею з нашої збірки.

Інгредієнти на
8 шт.

  • Борошно 2 склянки
  • Борошно 3 ч. л.
  • Жовток 2 шт.
  • Вода 200 мл
  • Сіль – ¼ ч. л.
  • Сік лимонний 16 каплеь
  • Масло вершкове 200 гр.
  • Для білкового крему:
  • Білок 3 шт.
  • Цукор-пісок 6 ст. л.
  • Вода ¼ склянки
  • Сік лимонний 5 крапель
  • Цукрова пудра для посипання
  • Додатково:
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Борошно для розкачування тіста

Процес приготування:

  1. Починаємо приготування тіста. Яєчні жовтки з’єднайте з водою, лимонним соком і сіллю. Збиваємо до однорідності.
  2. У підготовлену рідку суміш просіваємо приблизно дві склянки борошна. Дивіться за консистенцією тесту. Якщо тісто рідкувате, додайте борошна, якщо навпаки влийте води. Вимішуємо вміст лопаткою до отримання однорідної густого тіста.
  3. Вимішуємо тісто близько 5-8 хвилин. Скачуємо його в акуратний шар, прикриваємо рушником і залишаємо на 20-30 хвилин.
  4. Розм’якшене вершкове масло з’єднуємо з трьома чайними ложками борошна. Ретельно вимішуємо масу до гладкості і однорідності.
  5. На пергаменті формуємо з масла акуратний плоский чотирикутник.
  6. Тісто розгортаємо в хрестоподібну форму. Важливо, щоб центр тіста був товщий, ніж краї. По центру кладемо прямокутник з масла.
  7. . Щільно закриваємо олії краями тіста так, щоб не залишилося просвітів. Далі розгортаємо заготовку в прямокутний пласт. Складаємо його вчетверо, відправляємо в холодильник на 10 хвилин. Після повторюємо процедуру тричі: тонко розкачуємо і складаємо вчетверо. Тільки другий раз відправляємо тісто в холодильник на 20 хвилин, третій раз – на 30 хвилин. Після останньої розкочування з тестом можна працювати.
  8. Тонко розкачуємо тісто і нарізаємо довгими смужками. Орієнтовна ширина – 1,5-2 див. Смуги акуратно намотуємо на металеві конуси, рухаючись від вузької частини до широкої. Якщо у вас немає таких конусів, то зробіть їх самостійно з фольги і пергаменту.
  9. Заготовки з тіста викладаємо на деко з пергаментом. Збризкуємо їх холодною водою і обмазуємо яйцем. Випікаємо до рум’янцю близько 20-25 хвилин. Температура духовки – 200 градусів. Після акуратно витягаємо конуси з тіста. Випічці даємо охолонути.
  10. Приступаємо до приготування крему для тістечок. Відправляємо В каструлю цукор і воду. Нагріваємо і варимо сироп до утворення товстої нитки. Перевірити це нескладно. Для цього налийте трохи сиропу на холодну тарілку. Торкаємося ложкою про краплю сиропу і відразу піднімаємо її вгору. Оцінюємо товщину тягнеться нитки.
  11. Яєчні білки занурюємо в чисту суху миску з високими бортиками. Збиваємо білки до утворення пишної маси з стійкими піками. Підливаємо сюди тонким струменем гарячий сироп, не припиняючи збивати. Після повного з’єднання з сиропом збиваємо його 1-2 хвилини.
  12. Відразу після збивання додаємо в масу лимонний сік. Перемішуємо. Білковий крем готовий. Начиняйте їм остиглі конуси з тіста.
  13. Трубочки з листкового тіста з білковим кремом готові. Посипайте апетитні тістечка цукровою пудрою і пригощайтеся!

Листкові трубочки з заварним кремом

Листкові трубочки з заварним кремом порадують вас своїм ніжним смаком і привабливим зовнішнім виглядом. Таке частування послужить відмінним доповненням до чашки гарячого чаю. Обов’язково спробуйте приготувати десерт своїми руками на нашу перевіреного покрокового рецептом.

Час готування – 50 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 12 шт.

Інгредієнти:

  • Тісто листкове – 300 гр.
  • Молоко – 1 л
  • Яйце – 3 шт.
  • Борошно – 3 ст. л.
  • Цукор – 150 гр.
  • Ванілін – 2 гр.
  • Масло вершкове – 50 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Готове листкове тісто розгортаємо в тонкий пласт. Якщо ви використовуйте заморожений продукт, то попередньо розморозьте його. Для цього тісто можна залишити в холодильнику на 1-2 години, а після потримати при кімнатній температурі.

Крок 2. Ріжемо грудку на тонкі довгі смуги. Отримані смужки намотуємо на металеві конуси. Якщо немає спеціальних форм, то зробіть конуси самостійно з фольги.

Крок 3. Викладаємо заготовки на деко. Випікаємо їх до рум’янцю при температурі 180 градусів. На це піде від 10 до 20 хвилин.

Крок 4. Остуджуємо трубочки і акуратно знімаємо їх з конусів.

Крок 5. Для заварного крему з’єднуємо в глибокій мисці курячі яйця, цукор і борошно.

Крок 6. Збиваємо вміст, поки маса не придбає приємний лимонний відтінок.

Крок 7. У каструлю вливаємо молоко і нагріваємо його на плиті. Вливаємо в гарячий продукт яєчну масу.

Крок 8. Готуємо на помірному вогні, постійно помішуючи. Як тільки на поверхні з’являться перші бульбашки, додаємо сюди ванілін і вершкове масло. Добре перемішуємо крем, прибираємо його з плити і охолодити до кімнатної температури.

Крок 9. Заварний крем вливаємо в остиглі листкові трубочки.

Крок 10. Листкові трубочки з заварним кремом готові. Подавайте до столу і пригощайтеся!

Листкові трубочки з сирним кремом

Листкові трубочки з сирним кремом – це неймовірно смачне, ніжне і повітряне частування для сімейного чаювання. Перед таким апетитним десертом неможливо встояти. Для приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями.

Час готування – 50 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8 шт.

Інгредієнти:

  • Тісто листкове – 500 гр.
  • Сир – 100 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Цукор – 75 гр.
  • Цукор ванільний – 1 щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти. Листкове тісто попередньо розморожуємо. Для цього його можна потримати одну-дві години в холодильнику, після дати остаточно розморозитися при кімнатній температурі.

Крок 2. Підготовлене листкове тісто тонко розкачуємо і нарізаємо довгими смугами.

Крок 3. Далі ці смуги намотуємо на металевий конус від вузької частини до широкої. Якщо у вас немає спеціальної форми, то зробіть її з фольги.

Крок 4. Заготовки розміщуємо на деко у вертикальному положенні. Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку. Готуємо до рум’янцю близько 15 хвилин. Після випічку остуджуємо, акуратно дістаємо металеві конуси.

Крок 5. Почнемо приготування сирного крему. У глибокій мисці з’єднуємо розм’якшене вершкове масло і цукор.

Крок 6. Збиваємо продукти для отримання ніжної однорідної маси. Вмішуємо сюди трохи ванільного цукру.

Крок 7. Гарненько розтираємо сир через дрібне металеве сито. Поступово викладаємо сир в масляну масу і ретельно перемішуємо. Отриманим кремом начиняємо випечені конуси.

Крок 8. Листкові трубочки з сирним кремом готові. Подавайте апетитне частування до столу!

Трубочки з кремом з вершків

Трубочки з кремом з вершків приємно здивують вас своїм ніжним і легким смаком. Таке частування послужить відмінним доповненням до чашки гарячого чаю або кави. Обов’язково спробуйте приготувати тістечка на нашу перевіреного рецепту з покроковими фотографіями.

Час готування – 50 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8 шт.

Інгредієнти:

  • Тісто листкове – 300 гр.
  • Вершки 33% – 100 мл
  • Сир рікотта – 100 гр.
  • цукрова Пудра – 150 гр. + для посипання.
  • Ванілін – 1 гр.
  • Борошно для розкачування тіста.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком. Для формування трубочок знадобляться спеціальні металеві конуси. Якщо у вас таких немає, то зробіть їх із фольги.

Крок 2. Попередньо розморожуємо листкове тісто. Для цього його можна потримати одну-дві години в холодильнику, після дати остаточно розморозитися при кімнатній температурі. Розкачуємо його в тонкий пласт.

Крок 3. Підготовлений пласт тіста ділимо на тонкі довгі смуги.

Крок 4. Обмотуємо смужками тіста металеві конуси. Починаємо обмотувати, з вузької сторони форми.

Крок 5. Підготовлені трубочки викладаємо на деко. Випікаємо 20 хвилин при температурі 180 градусів. Після даємо їм охолонути і знімаємо з форм.

Крок 6. В цей час приготуємо крем. Викладаємо вказану кількість рікотти в глибоку миску.

Крок 7. Вливаємо в сир жирні вершки.

Крок 8. Починаємо збивати вміст, поступово додаючи цукрову пудру і ванілін.

Крок 9. Збиваємо до отримання ніжної однорідної маси.

Крок 10. Кремом з вершків наповнюємо остиглі трубочки.

Крок 11. Трубочки з кремом з вершків готові. Посипайте їх цукровою пудрою і пригощайтеся!

Листкові трубочки з кремом із згущеного молока

Листкові трубочки з кремом із згущеного молока виходять неймовірно смачними, яскравими і апетитними. Подавайте їх разом з вашими улюбленими гарячими напоями. Такий десерт нікого не залишить байдужим. Для приготування своїми руками використовуйте перевірений рецепт з нашої збірки.

Час готування – 50 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 12 шт.

Інгредієнти:

  • Тісто листкове дріжджове – 0,9 кг
  • Молоко згущене варене – 1 банка.
  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Пудра цукрова – для подачі.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком.

Крок 2. Для приготування тістечок необхідні спеціальні металеві конуси. Еякщо у вас їх немає, то зробіть самостійно. Для цього звертаємо конусом картон і закріплюємо його.

Крок 3. Кожен конус добре обгортаємо фольгою.

Крок 4. Розморожуємо листкове тісто розкачуємо його і нарізаємо довгими тонкими смугами.

Крок 5. Кожен конус обгортаємо смужкою тіста. Починаємо з вузького кінця і поступово рухаємося до широкої.

Крок 6. Викладаємо заготовки на деко з пергаментом, попередньо змазаним олією.

Крок 7. У невеликій мисці збиваємо виделкою куряче яйце.

Крок 8. Обмазуємо заготовки збитим яйцем.

Крок 9. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку.

Крок 10. Випікаємо до рум’янцю близько 20-25 хвилин. Після трубочки остуджуємо, витягаємо з них форми.

Крок 11. Для крему з’єднуємо варену згущенку з розм’якшеним вершковим маслом.

Крок 12. Збиваємо продукти для отримання гладкої однорідної маси.

Крок 13. Отриманим кремом наповнюємо остиглі трубочки.

Крок 14. Листкові трубочки з кремом із згущеного молока готові. Посипайте їх цукровою пудрою і подавайте до столу!

Листкові трубочки з масляним кремом

Листкові трубочки з масляним кремом – це дуже смачне і цікаве частування для сімейного чаювання. Перед яскравим апетитним десертом ніхто не зможе встояти. Для приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями.

Час готування – 50 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4 шт.

Інгредієнти:

  • Тісто листкове дріжджове – 150 гр.
  • Масло вершкове – 250 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Молоко – 1 склянка
  • Цукор – 1 склянка
  • Цукор ванільний – 1 пакетик.

Процес приготування:

Крок 1. Листкове тісто попередньо розморожуємо. Для цього його можна потримати одну-дві години в холодильнику, після дати остаточно розморозитися при кімнатній температурі. Після його тонко розкачуємо і нарізаємо довгими смугами.

Крок 2. Обмотуємо смужками металеві конуси. Якщо таких немає, то зробіть їх із фольги.

Крок 3. Викладаємо заготовки на деко і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку. Випікаємо до рум’янцю близько 15-20 хвилин. Після остуджуємо і акуратно витягаємо конуси.

Крок 4. Для масляного крему з’єднуємо цукор і курячі яйця. Збиваємо до однорідності.

Крок 5. Трохи нагріваємо молоко і виливаємо його тонким струменем в яєчну суміш. Продовжуємо збивати віночком. Нагріваємо масу на вогонь і постійно помішуємо до загустіння.

Крок 6. Знімаємо гарячий крем з вогню і доповнюємо його вершковим маслом. Добре збиваємо. Остуджуємо ласощі і наповнюємо їм рум’яні трубочки.

Крок 7. Листкові трубочки з масляним кремом готові. Подавайте до столу і швидше пробуйте!

Трубочки з листкового тіста з кремом з маскарпоне

Трубочки з листкового тіста з кремом з маскарпоне порадують вас своїм ніжним смаком і легкістю. Таке частування послужить відмінним доповненням до чашки гарячого чаю або кави. Обов’язково спробуйте приготувати десерт своїми руками на нашу перевіреного покрокового рецептом.

Час готування – 50 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8 шт.

Інгредієнти:

  • Тісто листкове дріжджове – 0,5 кг
  • Сир маскарпоне – 200 гр.
  • Вершки 33% – 400 мл
  • цукрова Пудра – 3 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Відміряємо вказану кількість вершків і збиваємо їх до отримання щільного складу.

Крок 2. Необхідно, щоб вершки стали пишними і об’ємними.

Крок 3. Висипаємо до них цукрову пудру.

Крок 4. Додаємо сир маскарпоне.

Крок 5. Ретельно вимішуємо масу до однорідності і прибираємо його в холодильник до моменту формування трубочок.

Крок 6. Листкове тісто розгортаємо в тонкий пласт.

Крок 7. Розрізаємо пласт тіста на довгі тонкі смуги.

Крок 8. Для формування трубочок знадобляться металеві конуси. Якщо у вас їх немає, то зробіть форми з фольги.

Крок 9. Обмотуємо конус смужкою тіста, починаючи з вузького боку.

Крок 10. Так робимо з усіма смугами.

Крок 11. Викладаємо заготовки на деко з пергаментом.

Крок 12. Випікаємо їх в розігрітій до 200 градусів духовці 15-20 хвилин до рум’янцю.

Крок 13. Остуджуємо заготовки і акуратно витягаємо конуси.

Крок 14. Начиняємо готові трубочки охолодженим кремом.

Крок 15. Трубочки з листкового тіста з кремом з маскарпоне готові. Пригощайтеся!