Листкові трубочки з кремом – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Трубочки з кремом з вершків

Трубочки з кремом з вершків приємно здивують вас своїм ніжним і легким смаком. Таке частування послужить відмінним доповненням до чашки гарячого чаю або кави. Обов’язково спробуйте приготувати тістечка на нашу перевіреного рецепту з покроковими фотографіями.

Час готування – 50 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8 шт.

Інгредієнти:

  • Тісто листкове – 300 гр.
  • Вершки 33% – 100 мл
  • Сир рікотта – 100 гр.
  • цукрова Пудра – 150 гр. + для посипання.
  • Ванілін – 1 гр.
  • Борошно для розкачування тіста.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком. Для формування трубочок знадобляться спеціальні металеві конуси. Якщо у вас таких немає, то зробіть їх із фольги.

Крок 2. Попередньо розморожуємо листкове тісто. Для цього його можна потримати одну-дві години в холодильнику, після дати остаточно розморозитися при кімнатній температурі. Розкачуємо його в тонкий пласт.

Крок 3. Підготовлений пласт тіста ділимо на тонкі довгі смуги.

Крок 4. Обмотуємо смужками тіста металеві конуси. Починаємо обмотувати, з вузької сторони форми.

Крок 5. Підготовлені трубочки викладаємо на деко. Випікаємо 20 хвилин при температурі 180 градусів. Після даємо їм охолонути і знімаємо з форм.

Крок 6. В цей час приготуємо крем. Викладаємо вказану кількість рікотти в глибоку миску.

Крок 7. Вливаємо в сир жирні вершки.

Крок 8. Починаємо збивати вміст, поступово додаючи цукрову пудру і ванілін.

Крок 9. Збиваємо до отримання ніжної однорідної маси.

Крок 10. Кремом з вершків наповнюємо остиглі трубочки.

Крок 11. Трубочки з кремом з вершків готові. Посипайте їх цукровою пудрою і пригощайтеся!