Чізкейк Сан-Себастьян – 4 покрокових рецепту приготування з фото

Чізкейк Сан-Себастьян – це дивовижне і несхоже ні на що інше ласощі, спробувавши яке раз, ви вже ніколи не зможете забути цей смак! Головною відмінною рисою від класичного торта є відсутність будь-якої основи, а також будь-яких доповнень. Цей чізкейк являє собою тане в роті крем, приготований на основі таких продуктів, як сирний сир і жирні вершки. Крім повітряного білого шару, десерт входить насичена карамельна скоринка – обов’язково спробуйте і ви будете приємно здивовані!

Чізкейк Сан-Себастьян – класичний рецепт

Чізкейк Сан-Себастьян – це традиційний десерт іспанської кухні, який з легкістю приготує навіть початківець кулінар і здивує себе і своїх домочадців неймовірно смачним і незвичайним ласощами. Вся родзинка полягає в горілої скоринці.

Інгредієнти на
6 порц.

  • Сир вершковий 750 гр.
  • Вершки 350 мл. (33% жирності)
  • Цукор-пісок 250 гр.
  • Яйце куряче 5 шт.
  • Борошно 1 ст. л.
  • Ванільний цукор 1 ч. л.
  • Молочний шоколад 60 гр.

Процес приготування:

  1. Перед початком процесу озброюємося кухонними грамовими вагами і отвешиваем всі складові.
  2. У глибоку чашу викладаємо сир, а також підсипаємо два види цукрового піску – збиваємо міксером на повільних обертах.
  3. В іншій ємності расколачиваем яйця.
  4. Переливаємо яйця в вершкову масу, слідом додаємо вершки і добре збиваємо. Вводимо просіяне борошно і замішуємо глянсову масу.
  5. Дно розсувного кільця для випікання устеляємо пергаментом.
  6. Перелити тісто і розрівнюємо поверхню силіконової лопаткою. Переміщаємо напівфабрикат в духову шафу, попередньо прогрітий до 200 градусів, готуємо 45 хвилин.
  7. Готовий десерт охолодити при кімнатній температурі, а після ставимо в холод на 5-6 годин для стабілізації.
  8. Охолоджений чізкейк розрізаємо і подаємо до столу в поєднанні з ароматним чаєм. Приємного апетиту!