Чізкейк Сан-Себастьян – 4 покрокових рецепту приготування з фото

Чізкейк Сан-Себастьян – це дивовижне і несхоже ні на що інше ласощі, спробувавши яке раз, ви вже ніколи не зможете забути цей смак! Головною відмінною рисою від класичного торта є відсутність будь-якої основи, а також будь-яких доповнень. Цей чізкейк являє собою тане в роті крем, приготований на основі таких продуктів, як сирний сир і жирні вершки. Крім повітряного білого шару, десерт входить насичена карамельна скоринка – обов’язково спробуйте і ви будете приємно здивовані!

Чізкейк Сан-Себастьян – класичний рецепт

Чізкейк Сан-Себастьян – це традиційний десерт іспанської кухні, який з легкістю приготує навіть початківець кулінар і здивує себе і своїх домочадців неймовірно смачним і незвичайним ласощами. Вся родзинка полягає в горілої скоринці.

Інгредієнти на
6 порц.

  • Сир вершковий 750 гр.
  • Вершки 350 мл. (33% жирності)
  • Цукор-пісок 250 гр.
  • Яйце куряче 5 шт.
  • Борошно 1 ст. л.
  • Ванільний цукор 1 ч. л.
  • Молочний шоколад 60 гр.

Процес приготування:

  1. Перед початком процесу озброюємося кухонними грамовими вагами і отвешиваем всі складові.
  2. У глибоку чашу викладаємо сир, а також підсипаємо два види цукрового піску – збиваємо міксером на повільних обертах.
  3. В іншій ємності расколачиваем яйця.
  4. Переливаємо яйця в вершкову масу, слідом додаємо вершки і добре збиваємо. Вводимо просіяне борошно і замішуємо глянсову масу.
  5. Дно розсувного кільця для випікання устеляємо пергаментом.
  6. Перелити тісто і розрівнюємо поверхню силіконової лопаткою. Переміщаємо напівфабрикат в духову шафу, попередньо прогрітий до 200 градусів, готуємо 45 хвилин.
  7. Готовий десерт охолодити при кімнатній температурі, а після ставимо в холод на 5-6 годин для стабілізації.
  8. Охолоджений чізкейк розрізаємо і подаємо до столу в поєднанні з ароматним чаєм. Приємного апетиту!

Шоколадний чізкейк Сан Себастьян

Шоколадний чізкейк Сан-Себастьян – це справжнє солодке задоволення, яке подарує вам справжнє смакове насолоду несхоже ні на що інше. Поєднання кисломолочного сиру, жирних вершків і темного шоколаду не залишить байдужими навіть тих, хто не любить солодке.

Час готування – 5 ч.

Час приготування – 25 хв.

Порції – 6-8.

Склад:

  • Сир сирний – 500 гр.
  • Цукор-пісок – 110 гр.
  • Вершки 33% – 320 мл
  • Шоколад темний – 240 гр.
  • великі Яйця – 3 шт.
  • Крохмаль кукурудзяний – 12 гр.
  • Какао-порошок – 12 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Першим ділом вистилаємо пекарської папером роз’ємне кільце для випічки (дно і стінки, причому борти повинні бути на 5-6 сантиметрів вище посуду).

Крок 2. В піалу просіваємо какао і крохмаль – перемішуємо.

Крок 3. Яким зручним способом розтоплюємо темний шоколад.

Крок 4. В глибокій чаші перемішуємо цукровий пісок і сир.

Крок 5. Підливаємо вершки.

Крок 6. І розтоплений шоколад – гарненько перемішуємо.

Крок 7. По одному вводимо в суміш курячі яйця, кожен раз, ретельно вимішуючи складу.

Крок 8. Посипаємо сухою сумішшю з какао-порошку і крохмалю.

Крок 9. Перемішуємо.

Крок 10. Перелити масу в форму і розрівнюємо. Кілька разів постукуємо про робочу поверхню, позбавляючись від бульбашок повітря.

Крок 11. Випікаємо десерт при 240 градусах (при включеній конвекції) від 27 до 31 хвилини. Час варіюється від того, хочете ви отримати вологий або щільний чізкейк.

Крок 12. Залишаємо випічку при кімнатній температурі не менше ніж на 4 години і тільки після переходимо до дегустації. Готуйте і отримуйте задоволення!

Горілий чізкейк а-ля Сан Себастьян

Горілий чізкейк а-ля Сан-Себастьян – це частування, яке приведе в захоплення кожного, хто спробує навіть маленький шматочок. Неймовірне поєднання підгорілою карамельної скоринки з ніжною і повітряної основною частиною – це шалено смачно і апетитно. Обов’язково спробуйте!

Час готування – 4 ч. 50 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 5-6.

Склад:

  • Сир сирний – 545 гр.
  • Цукор-пісок – 145 гр.
  • Крохмаль кукурудзяний – 25 гр.
  • Яйця – 4 шт.
  • Сік лимона – 15 мл
  • Вершки 33% – 345 мл

Процес приготування:

Крок 1. Сирний сир кімнатної температури і цукор з’єднуємо за допомогою планетарного блендера на мінімальній швидкості.

Крок 2. Продовжуючи змішування, не поспішаючи підсипаємо крохмаль.

Крок 3. По одному додаємо яйця.

Крок 4. Підливаємо 15 мл кислого соку лимона.

Крок 5. В останню чергу додаємо вершки. Склад виходить досить рідким – так і повинно бути.

Крок 6. Вогнетривку форму вистилаємо пекарської папером, включаючи дно і стінки. Причому папір повинна бути вище бортів.

Крок 7. Виливаємо сирно-вершкову масу і кілька разів били об стіл, випускаючи повітря.

Крок 8. Переміщаємо заготовку в духовку і готуємо протягом півгодини (240 градусів, конвекція).

Крок 9. Для стабілізації витримуємо випічку при кімнатній температурі близько 4 годин, дістаємо з форми і знімаємо пробу. Приємного апетиту!

Лимонний чізкейк Сан Себастьян

Лимонний чізкейк Сан Себастьян закохає вас у себе ще в процесі приготування, тому як з готуванням даного десерту впорається дитина. Кулінару потрібно лише змішати компоненти і запекти, а найскладніше – це, звичайно ж, дочекатися охолодження і стабілізації!

Час готування – 3 ч. 30 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 5.

Склад:

  • Сир сирний – 450 гр.
  • Яйця – 3 шт.
  • цукрова Пудра – 120 гр.
  • Борошно – 20 гр.
  • Сік лимона – 1 ст. л.
  • Вершки 33% – 260 мл
  • Ванілін – 2 гр.

Процес приготування:

Крок 1. В робочій ємності змішуємо сир, яйця, сік лимона, ванілін і пудру з перемеленого цукру.

Крок 2. Збиваємо міксером до однорідної консистенції.

Крок 3. Всипаємо борошно пшеничне.

Крок 4. Розмішуємо і додаємо жирні вершки.

Крок 5. Всі складові ще раз збиваємо за допомогою міксера.

Крок 6. Форму застеляємо пергаментом так, як показано на фото і переливаємо складу.

Крок 7. Випікаємо чізкейк при температурної позначки 220-240 градусів близько 30-50 хвилин. Час варіюється в залежності від потужності вашої духовки і вибраного режиму.

Крок 8. Остуджуємо і прибираємо на ніч, а краще на добу в холодильник. Приємного апетиту!