Листкові трубочки з кремом – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Листкові трубочки з масляним кремом

Листкові трубочки з масляним кремом – це дуже смачне і цікаве частування для сімейного чаювання. Перед яскравим апетитним десертом ніхто не зможе встояти. Для приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями.

Час готування – 50 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4 шт.

Інгредієнти:

  • Тісто листкове дріжджове – 150 гр.
  • Масло вершкове – 250 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Молоко – 1 склянка
  • Цукор – 1 склянка
  • Цукор ванільний – 1 пакетик.

Процес приготування:

Крок 1. Листкове тісто попередньо розморожуємо. Для цього його можна потримати одну-дві години в холодильнику, після дати остаточно розморозитися при кімнатній температурі. Після його тонко розкачуємо і нарізаємо довгими смугами.

Крок 2. Обмотуємо смужками металеві конуси. Якщо таких немає, то зробіть їх із фольги.

Крок 3. Викладаємо заготовки на деко і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку. Випікаємо до рум’янцю близько 15-20 хвилин. Після остуджуємо і акуратно витягаємо конуси.

Крок 4. Для масляного крему з’єднуємо цукор і курячі яйця. Збиваємо до однорідності.

Крок 5. Трохи нагріваємо молоко і виливаємо його тонким струменем в яєчну суміш. Продовжуємо збивати віночком. Нагріваємо масу на вогонь і постійно помішуємо до загустіння.

Крок 6. Знімаємо гарячий крем з вогню і доповнюємо його вершковим маслом. Добре збиваємо. Остуджуємо ласощі і наповнюємо їм рум’яні трубочки.

Крок 7. Листкові трубочки з масляним кремом готові. Подавайте до столу і швидше пробуйте!