Листкові трубочки з кремом із згущеного молока
Листкові трубочки з кремом із згущеного молока виходять неймовірно смачними, яскравими і апетитними. Подавайте їх разом з вашими улюбленими гарячими напоями. Такий десерт нікого не залишить байдужим. Для приготування своїми руками використовуйте перевірений рецепт з нашої збірки.
Час готування – 50 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 12 шт.
Інгредієнти:
- Тісто листкове дріжджове – 0,9 кг
- Молоко згущене варене – 1 банка.
- Масло вершкове – 200 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Пудра цукрова – для подачі.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком.
Крок 2. Для приготування тістечок необхідні спеціальні металеві конуси. Еякщо у вас їх немає, то зробіть самостійно. Для цього звертаємо конусом картон і закріплюємо його.
Крок 3. Кожен конус добре обгортаємо фольгою.
Крок 4. Розморожуємо листкове тісто розкачуємо його і нарізаємо довгими тонкими смугами.
Крок 5. Кожен конус обгортаємо смужкою тіста. Починаємо з вузького кінця і поступово рухаємося до широкої.
Крок 6. Викладаємо заготовки на деко з пергаментом, попередньо змазаним олією.
Крок 7. У невеликій мисці збиваємо виделкою куряче яйце.
Крок 8. Обмазуємо заготовки збитим яйцем.
Крок 9. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку.
Крок 10. Випікаємо до рум’янцю близько 20-25 хвилин. Після трубочки остуджуємо, витягаємо з них форми.
Крок 11. Для крему з’єднуємо варену згущенку з розм’якшеним вершковим маслом.
Крок 12. Збиваємо продукти для отримання гладкої однорідної маси.
Крок 13. Отриманим кремом наповнюємо остиглі трубочки.
Крок 14. Листкові трубочки з кремом із згущеного молока готові. Посипайте їх цукровою пудрою і подавайте до столу!