Листкові трубочки з кремом – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Листкові трубочки з кремом із згущеного молока

Листкові трубочки з кремом із згущеного молока виходять неймовірно смачними, яскравими і апетитними. Подавайте їх разом з вашими улюбленими гарячими напоями. Такий десерт нікого не залишить байдужим. Для приготування своїми руками використовуйте перевірений рецепт з нашої збірки.

Час готування – 50 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 12 шт.

Інгредієнти:

  • Тісто листкове дріжджове – 0,9 кг
  • Молоко згущене варене – 1 банка.
  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Пудра цукрова – для подачі.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком.

Крок 2. Для приготування тістечок необхідні спеціальні металеві конуси. Еякщо у вас їх немає, то зробіть самостійно. Для цього звертаємо конусом картон і закріплюємо його.

Крок 3. Кожен конус добре обгортаємо фольгою.

Крок 4. Розморожуємо листкове тісто розкачуємо його і нарізаємо довгими тонкими смугами.

Крок 5. Кожен конус обгортаємо смужкою тіста. Починаємо з вузького кінця і поступово рухаємося до широкої.

Крок 6. Викладаємо заготовки на деко з пергаментом, попередньо змазаним олією.

Крок 7. У невеликій мисці збиваємо виделкою куряче яйце.

Крок 8. Обмазуємо заготовки збитим яйцем.

Крок 9. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку.

Крок 10. Випікаємо до рум’янцю близько 20-25 хвилин. Після трубочки остуджуємо, витягаємо з них форми.

Крок 11. Для крему з’єднуємо варену згущенку з розм’якшеним вершковим маслом.

Крок 12. Збиваємо продукти для отримання гладкої однорідної маси.

Крок 13. Отриманим кремом наповнюємо остиглі трубочки.

Крок 14. Листкові трубочки з кремом із згущеного молока готові. Посипайте їх цукровою пудрою і подавайте до столу!