Смажене морозиво – 3 рецепта в домашніх умовах з покроковими фото

Смажене морозиво — це цікаве частування, яке сподобається ласунам і любителям холодних десертів. Приготування до снаги кожному. Оригінальне ласощі здивує своїми смаковими якостями і подачею. Обов’язково скористайтеся підбіркою, щоб здивувати і порадувати близьких.

Смажене морозиво з тайського рецептом

Смажене морозиво з тайського рецептом приготувати в домашніх умовах складніше, ніж в оригіналі. Для цього потрібно спеціальне пристосування. Однак оригінальний процес можна організувати вдома підручними засобами. Для того щоб результат був успішним, потрібно слідувати докладної інструкції, зазначеної нижче.

Інгредієнти на
1 порц.

  • Вершки за смаком (33% жирності)
  • Полуниця за смаком
  • Молоко згущене за смаком
  • Ківі за смаком

Процес приготування:

  1. Смажене морозиво готується дуже просто. Для приготування беремо обов’язково жирні вершки.
  2. Ретельно промиваємо стиглі ягоди полуниці і ківі. Оббираємо хвостики. Очищаємо ківі, відрізаємо шматочок. Розминаємо ягоди з ківі виделкою. Можна обійтися і без ківі або замінити бананом.
  3. В отриману масу наливаємо таку ж кількість жирних вершків. Розмішуємо до однорідності.
  4. Додаємо згущене молоко “на око”. Воно додасть солодкість і еластичність десерту. Ретельно вимішуємо.
  5. Беремо пластмасовий піддон і розподіляємо по ньому рідку суміш.
  6. Розрівнюємо і прибираємо в морозильну камеру на півгодини.
  7. Подмерзшее морозиво ділимо на смужки. Озброївшись дерев’яною лопаткою, починаємо згортати.
  8. Не кваплячись, звертаємо рол.
  9. Виходить акуратний рол.
  10. Таким чином проробляємо з усіма смужками.
  11. Подаємо морозиво, поки воно не стало танути. Приємного апетиту!