Молочний коктейль з морозивом в блендері – 8 рецептів в домашніх умовах з фото покроково

Молочний коктейль з морозивом в блендері – улюблені ласощі мільйонів дорослих і дітей. Напій готується швидко з простого набору інгредієнтів, а змінюючи їх по своєму смаку можна добитися оригінальних смакових сполучень. Коктейль можна подати на дитячому святі або дружній вечірці в поєднанні з десертами або фруктами.

Як приготувати молочний коктейль з морозивом в блендері в домашніх умовах?

Приготування молочного коктейлю, який не тільки смачний, але ще й корисний за рахунок поєднання молочних продуктів і свіжих фруктів та ягід, в домашніх умовах не складе ніяких труднощів, а ківі додасть напою приємну кислинку і освіжаючий смак.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Молоко коров’яче 200 мл
  • Морозиво 150 гр.
  • Цукор-пісок-1 ст. л.
  • Ківі 1 шт.

Процес приготування:

  1. Як приготувати молочний коктейль з морозивом в блендері в домашніх умовах? Ківі як слід помити, очистити від шкірки і нарізати на невеликі шматочки.
  2. Скласти підготовлений фрукт в блендер, насипати цукор.
  3. Залити шматочки ківі з цукром, молоком і перемішувати близько хвилини.
  4. Додати до молочно-фруктової суміші морозиво і збити ще раз не менше 2 хвилин.
  5. Молочний коктейль готовий! Подавати у високих склянках, прикрасивши часточкою ківі.

Простий і смачний рецепт коктейлю з морозивом і бананом

Цей варіант коктейлю сподобається дегустаторам будь-якого віку. Банани надають йому солодкувату тропічну нотку, а приготувати сам напій в блендері під силу навіть дитині.

Час приготування: 10 хвилин.

Час приготування:5 хвилин.

Порцій – 3.

Склад:

  • Молоко – 300 мл
  • Морозиво – 130 гр.
  • Банан – 2 шт.

Процес приготування:

1. Банани почистити, порізати на шматочки і покласти в блендер.

2. Морозиво помістити в чашу пристрою до бананів.

3. Влити молоко.

4. Збивати суміш кілька хвилин.

5. Подавати напій відразу після приготування з коктейльними трубочками.

Як самостійно зробити полуничний коктейль в блендері з морозивом?

Полуничний коктейль можна приготувати для дитячого свята або дамській вечірки. Полуниця відмінно підкреслює вершковий смак морозива, а для меншу калорійність можна змінити пропорції інгредієнтів, зменшивши обсяг молока і морозива і додавши полуничний сік.

Час приготування: 10 хвилин.

Час приготування:5 хвилин.

Порцій – 4.

Склад:

  • Полуниця свіжа або заморожена – 300 гр.
  • Морозиво – 200 гр.
  • Молоко – 300 мл
  • Цукор – за смаком.

Процес приготування:

1. Свіжу полуницю помити і перебрати, звільнити від плодоніжок. Заморожену злегка потримати при кімнатній температурі.

2. Скласти підготовлені ягоди в чашу блендера і пюрировать.

3. В полуничну масу додати нарізане шматочками або розім’яте морозиво і ще раз змішати.

4. Влити молоко і всипати цукор за смаком, повторно збити близько 2 хвилин.

5. Домашній коктейль в блендері з морозивом і полуницею готовий! Подавати в келихах з трубочками, прикрашених шматочками полуниці.

Неймовірно смачний шоколадний коктейль в блендері з морозивом

Для правильного шоколадного коктейлю з насиченим смаком важливо взяти гіркий шоколад і добитися його розчинення в молоці, тоді вийде яскравий десертний напій з приємною шоколадної ноткою і ідеальної консистенцією.

Час приготування: 35 хвилин.

Час приготування:15 хвилин.

Порцій – 4.

Склад:

  • Молоко (2,5-3.2%) – 320 мл
  • Морозиво пломбір – 160 гр.
  • Шоколад чорний – 90 гр.
  • М’ята – за бажанням.

Процес приготування:

1. Шоколад поламати на шматочки і розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі.

2. Молоко нагріти і розчинити в ньому розтоплений шоколад, перемішати, але не давати кипіти.

3. Шоколадне молоко остудити, перелити його в чашу блендера.

4. Трохи підтануло морозиво порізати шматочками і додати до вмісту блендера, збити до утворення піни.

5. Готовий коктейль відразу ж розлити по високих келихах, прикрасити гілочкою м’яти або стружкою шоколаду.

Простий і швидкий коктейль з морозива в блендері з фруктами

Цей варіант коктейлю підійде для дітей, які не їдять фрукти і не надто шанують молоко. Яскравий фруктовий смак у поєднанні з холодним морозивом обов’язково сподобається будь-якому привереде.

Час приготування: 15 хвилин.

Час приготування:10 хвилин.

Порцій – 4.

Інгредієнти:

  • Банан – 1 шт.
  • Ківі – 1 шт.
  • Яблуко – 1 шт.
  • Молоко – 1,5 склянки
  • Морозиво пломбір – 3 ст. л.

Процес приготування:

1. Яблуко, банан і ківі добре вимийте і очистіть від шкірки.

2. Наріжте фрукти на дрібні шматочки.

3. Складіть їх у чашу блендера або ємність для збивання, додайте молоко і добре збийте приблизно хвилину.

4. Доповніть молочно-фруктову суміш шматочками морозива і продовжуйте збивання коктейлю близько 2 хвилин.

5. Розлийте в келихи, прикрасити фруктами і подавайте до десертів.

Молочний коктейль з морозивом і сиропом в домашніх умовах

Один з найлегших для рецептів приготування молочного коктейлю. Для нього буде потрібно всього кілька інгредієнтів і кілька хвилин вільного часу. Слід заздалегідь спробувати сироп і при необхідності зменшити його дозу, щоб коктейль не вийшов занадто нудотним.

Час готування: 8 хвилин.

Час приготування:5 хвилин.

Порцій – 2.

Склад:

  • Молоко – 200 мл
  • Морозиво – 80-100 гр.
  • Сироп за смаком – 2-3 ст. л.
  • Лід – 4-5 кубиків.

Процес приготування:

1. Молоко влийте в ємність для збивання – чашу блендера або глибоку миску, куди можна помістити занурювальний блендер.

2. Морозиво потримати в теплі або розділіть на шматочки, після чого додайте до молока.

3. Влийте в чашу блендера кілька ложок сиропу, покладіть лід.

4. Збивайте не більше 2-3 хвилин до однорідності і появи красивою піни.

5. Молочний коктейль з морозивом і сиропом готовий! Насолоджуйтесь!

Класичний молочний коктейль з морозивом як в Макдональдсі

Улюблений багатьма молочний коктейль з Макдональдс можна зробити і вдома, якщо знати потрібні інгредієнти і пропорцію. Основа будь-якого з трьох видів коктейлів Макдональдс – ванільний, а додаючи какао або полуничний сироп, можна отримати й інші варіанти.

Час готування: 8 хвилин.

Час приготування:5 хвилин.

Порцій – 2.

Склад:

Для ванільного коктейлю:

  • Морозиво ванільне – 2 склянки
  • Молоко – 1 склянка
  • Вершки нежирні – ¼ склянки
  • Цукор – 3 ст. л.
  • Есенція ванільна – 1/8 ч. л.

Для шоколадного коктейлю:

  • Інгредієнти, зазначені вище
  • Какао-порошок – 2 ч. л.

Для полуничного коктейлю:

  • Інгредієнти як для ванільного коктейлю
  • Сироп полуничний – за смаком.

Процес приготування:

1. У чашу блендера або відповідну ємність для збивання спочатку влити молоко.

2. Секрет цього коктейлю — в м’якому морозиві, тому його краще заздалегідь потримати при кімнатній температурі, щоб воно набуло потрібну консистенцію.

3. Покласти морозиво в блендер, додати додаткові інгредієнти – ванільну есенцію, какао-порошок або сироп, щоб одержати коктейль з потрібним смаком.

4. Збивати вміст чаші не більш 2 хвилин, щоб домогтися однорідної консистенції і появи стійкої піни.

5. Молочний коктейль як в Макдональдсі розлити по високих склянках і подавати з трубочкою!

Покроковий рецепт приготування домашнього коктейлю з морозивом і фруктовим соком

Один з найбільш простих і легких молочних коктейлів, для приготування якого потрібно лише молоко, морозиво і найулюбленіший сік. Подавати такий напій краще з льодом, щоб він довше зберігав свіжість і залишався прохолодним. За бажанням коктейль можна перед подачею прикрасити шматочками нарізаних фруктів або шоколадом.

Час приготування: 5 хвилин.

Час приготування:5 хвилин.

Порцій – 2.

Склад:

  • Молоко – 200 мл
  • Морозиво – 4 ст. л.
  • Сік (персиковий, виноградний, гранатовий) – 100 мл
  • Цукор-пісок – за смаком.
  • Шоколадна крихта або фрукти для прикраси – за бажанням.

Процес приготування:

1. У чашу блендера або іншу ємність, в якій можна збивати, налийте охолоджене молоко.

2. Морозиво на деякий час залиште при кімнатній температурі або наріжте на шматочки, щоб зручніше було збивати.

3. Перекладіть розм’якшене вершкове морозиво в блендер.

4. Додайте сік, збивайте 2 хвилини, спробуйте, при необхідності підсолодіть.

5. Подавайте в келихах з коктейльними трубочками, прикрасивши шматочками фруктів або шоколадною крихтою.