Морозиво з банана – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Морозиво з банана – це натуральний і корисний десерт, який, без сумніву, припаде до смаку, як дорослим, так і дітям. Залежно від ваших смакових уподобань, ніжне молочне частування можна доповнити не тільки бананом, але і іншими фруктами. Наприклад, ідеальне поєднання виходить з ківі або свіжої полуниці. Крім фруктово-ягідних компонентів морозиво чудово доповнює сир або натуральний йогурт. Але головне, щоб ви не вибрали, смачно в будь-якому разі!

Домашнє морозиво з банана і молока

Домашнє морозиво з банана і молока готується лише з двох інгредієнтів, згаданих раніше. А на смак виходить просто дивовижним! До того ж, у такий десерт не додається цукровий пісок, бо натуральної солодощі банана виявляється цілком достатньо.

Інгредієнти на
5 порц.

  • Банан 4 шт.
  • Молоко коров’яче 200 мл

Процес приготування:

  1. Знімаємо шкірку з фруктів, м’якоть ріжемо на тонкі кільця однакової товщини.
  2. Викладаємо нарізку в пакет одним шаром.
  3. Переміщуємо нашу заготовку на полицю морозильної камери на 2-2,5 години.
  4. Третина заморожених шматочків збиваємо з третиною молока.
  5. Отримуємо ніжне вершкове морозиво.
  6. Десерт подаємо до столу відразу ж або прибираємо в морозилку ще на 30-60 хвилин для повного застигання.
  7. За бажанням доповнюємо ласощі рубаними горішками і м’ятою – знімаємо пробу. Приємного апетиту!