Морозиво з банана – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Морозиво з банана – це натуральний і корисний десерт, який, без сумніву, припаде до смаку, як дорослим, так і дітям. Залежно від ваших смакових уподобань, ніжне молочне частування можна доповнити не тільки бананом, але і іншими фруктами. Наприклад, ідеальне поєднання виходить з ківі або свіжої полуниці. Крім фруктово-ягідних компонентів морозиво чудово доповнює сир або натуральний йогурт. Але головне, щоб ви не вибрали, смачно в будь-якому разі!

Домашнє морозиво з банана і молока

Домашнє морозиво з банана і молока готується лише з двох інгредієнтів, згаданих раніше. А на смак виходить просто дивовижним! До того ж, у такий десерт не додається цукровий пісок, бо натуральної солодощі банана виявляється цілком достатньо.

Інгредієнти на
5 порц.

  • Банан 4 шт.
  • Молоко коров’яче 200 мл

Процес приготування:

  1. Знімаємо шкірку з фруктів, м’якоть ріжемо на тонкі кільця однакової товщини.
  2. Викладаємо нарізку в пакет одним шаром.
  3. Переміщуємо нашу заготовку на полицю морозильної камери на 2-2,5 години.
  4. Третина заморожених шматочків збиваємо з третиною молока.
  5. Отримуємо ніжне вершкове морозиво.
  6. Десерт подаємо до столу відразу ж або прибираємо в морозилку ще на 30-60 хвилин для повного застигання.
  7. За бажанням доповнюємо ласощі рубаними горішками і м’ятою – знімаємо пробу. Приємного апетиту!

Морозиво з бананів і вершків

Морозиво з бананів і вершків – це ніжний десерт, який приємно здивує вас своєю кремовою текстурою і приємним ненав’язливим ароматом. Для більш гармонійного смаку в рецепті також використовується кислий сік лимона і зовсім трохи цукрової пудри. Обов’язково спробуйте!

Час готування – 5 ч. 10 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 2-3.

Склад:

  • Вершки 10-20% – 100 мл
  • Пудра цукрова – 1 ст. л.
  • Сік лимона – 1 ст. л.
  • Банани – 2 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Очищені банани розрізаємо на великі сегменти і повністю заморожуємо.

Крок 2. Тверді фрукти перекладаємо в чашу кухонного комбайна.

Крок 3. Перебиваємо до гладкої і однорідної маси.

Крок 4. Фруктовий склад присмачую кислим соком, вершками і пудрою з перемеленого цукрового піску – збиваємо ще трохи.

Крок 5. Повітряну масу викладаємо в піалу і переміщаємо в морозильну камеру ще на кілька годин.

Крок 6. У період заморозки, продукт періодично перемішуємо.

Крок 7. Подаємо морозиво в кульках, прикрасивши шоколадною стружкою і листочками свіжої м’яти. Приємного апетиту!

Домашнє морозиво з банана і какао

Домашнє морозиво з банана і какао, приготоване з додаванням молочного шоколаду і згущеного молока – це неймовірно смачний десерт, який запросто можна подати навіть до святкового столу і ні хвилини не сумніватися, що гості залишаться задоволені!

Час готування – 1 ч. 20 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 6.

Склад:

  • Банани – 2 шт.
  • Вершки 20% – 2 склянки
  • Молоко згущене – 5 ст. л.
  • Какао-порошок – 2 ч. л.
  • Шоколад – 50 гр.
  • кондитерська Посипання – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. У глибоку тарілку виливаємо згущене молоко і всипаємо какао-порошок – гарненько перемішуємо.

Крок 2. В окремій ємності збиваємо холодні вершки до стійких піків.

Крок 3. «Шоколадну» суміш не поспішаючи вмішуємо в вершки, працюючи лопаткою в одному напрямку, щоб піки не осіли.

Крок 4. Перемішуємо до однорідної консистенції.

Крок 5. У глибоку й вузьку форму виливаємо частину вершків, хаотично розкладаємо невеликі фруктові шматочки і розламаний або натертий шоколад.

Крок 6. Шар начинки заливаємо другою частиною вершків. Подібним чином заповнюємо весь посуд.

Крок 7. Переміщаємо заготовку на полицю морозильної камери до повного загусання, періодично помішуючи.

Крок 8. Готовий десерт сервіруємо по своєму смаку і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Бананове морозиво зі згущеним молоком

Бананове морозиво зі згущеним молоком – це натуральний і простий у приготуванні десерт, який сподобається не тільки дорослим, але й дітям. Звертаємо вашу увагу, що до складу не входить цукровий пісок, відповідно, слід вибирати стиглі фрукти солодких сортів.

Час готування – 6 год 30 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 2.

Склад:

  • Згущене молоко варене – 100 гр.
  • Банани – 2 шт.
  • Вершки 33-35% – 50 мл

Процес приготування:

Крок 1. М’якоть банана розламуємо на довільні шматки і викладаємо в чашу, слідом відправляємо згущене молоко.

Крок 2. Озброюємося заглибним блендером і перебиваємо компоненти до однорідної і гладкої консистенції.

Крок 3. Підливаємо холодні жирні вершки.

Крок 4. Знову збиваємо склад, домагаємося пишності і легкості.

Крок 5. Масу викладаємо в контейнер або будь-яку глибоку посуд і прибираємо в морозилку мінімум на 6 годин.

Крок 6. Після закінчення часу, десерт сервіруємо.

Крок 7. І обов’язково поливаємо цівкою вареного згущеного молока – дегустуємо. Приємного апетиту!

Полунично-бананове морозиво

Полунично-бананове морозиво – це не тільки дуже смачне ласощі, але ще й корисне, тому що в його склад крім фруктів і ягід входить тільки молоко. Якщо ж у вас непереносимість лактози, то коров’яче молоко можна запросто замінити кокосовим, вийде тільки смачніше!

Час готування – 4 ч. 10 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 2.

Склад:

  • Полуниця – 100 гр.
  • Банани – 1 шт.
  • Молоко – 30 мл

Процес приготування:

Крок 1. Ягоди промиваємо й обсушуємо за допомогою паперових рушників – висипаємо в чашу блендера або кухонного комбайна. Паралельно очищаємо банан і нарізаємо його скибочками.

Крок 2. Фруктову м’якоть висипаємо до полуниці, також підливаємо молоко – перебиваємо компоненти протягом декількох хвилин.

Крок 3. Однорідну ароматну суміш розливаємо по спеціальних формочках.

Крок 4. Прибираємо заготовки на полицю морозильної камери на 4-5 годин.

Крок 5. Готуйте і отримуйте задоволення!

ПП морозиво з банана

ПП морозиво з банана – це частування, яким можна і потрібно побалувати себе без переживань про зайві сантиметри в талії і кілограмах на вагах. Для того щоб десерт мав в міру солодкий смак, пропонуємо вам використовувати натуральний бджолиний мед.

Час готування – 2 ч.

Час приготування – 5 хв.

Порції – 6-8.

Інгредієнти:

  • Банани – 2 шт.
  • Мед – 3 ст. л.
  • Молоко – 500 мл

Процес приготування:

Крок 1. Готуємо продукти за списком.

Крок 2. Видаляємо шкірку з банана, нарізаємо довільно або розламуємо – висипаємо в блендер.

Крок 3. Фрукти доповнюємо медом, бажано рідким.

Крок 4. Слідом вливаємо охолоджене молоко.

Крок 5. Перебиваємо складу близько 4 хвилин на пульсуючому режимі.

Крок 6. Ніжну масу розливаємо по будь-яких формах і відправляємо в морозилку мінімум на 90 хвилин.

Крок 7. До столу подаємо, прикрасивши ягодами і м’ятою. Приємного апетиту!

Морозиво з банани і ківі

Морозиво з банани і ківі – це справжнє буйство смаків і ароматів, яке подарує вам справжнє смакове насолоду. Всього лише з трьох компонентів ми отримуємо в міру солодкий і дуже приємний по текстурі десерт, який не залишить байдужим нікого, хто спробує хоча б ложечку.

Час приготування – 60 хв.

Час приготування – 5 хв.

Порції – 2.

Інгредієнти:

  • Ківі – 2 шт.
  • Банан – 1 шт.
  • Молоко згущене – 1 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Бананову м’якоть ріжемо кільцями і в один шар розкладаємо на тарілці або обробній дошці – заморожуємо.

Крок 2. Ківі «звільняємо» від шкірки.

Крок 3. Нарізаємо аналогічно банану і також прибираємо в морозильну камеру.

Крок 4. Тверді шматочки фруктів висипаємо в чашу блендера і, додавши згущене молоко, збиваємо до гладкої консистенції.

Крок 5. Перекладаємо в креманку і трапезуєм. Приємного апетиту!

Бананове морозиво з кокосовим молоком

Бананове морозиво з кокосовим молоком, доповнене сиропом топінамбура – це приголомшливий десерт, яким можна поласувати навіть на дієті або при дотриманні правильного харчування. Обов’язково спробуйте домашню альтернативу купівельними солодощів, і ви залишитеся в захваті!

Час готування – 12 ч.

Час приготування – 7 хв.

Порції – 2.

Інгредієнти:

  • Молоко кокосове – 150 мл
  • Банани – 2 шт.
  • Сироп топінамбура – 2-3 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Для прискорення процесу і власного зручності, викладаємо на стіл все необхідне.

Крок 2. Нарізаємо банан, як показано на фото, і прибираємо в морозилку на 8 годин.

Крок 3. Заморожені фруктові скибочки викладаємо в чашу блендера разом з кокосовим молоком і сиропом.

Крок 4. Перебиваємо до однорідності і викладаємо в будь-яку підходящу ємність – ставимо ще на кілька годин в морозильну камеру.

Крок 5. Морозиво набираємо спеціальною ложкою і розподіляємо по креманкам – насолоджуємося. Приємного апетиту!

Сирно-бананове морозиво

Сирно-бананове морозиво – це легке ласощі, яке закохує в себе завдяки своїй вершковою текстурою і цитрусовим ноток, які не перебивають основний смак, а навпаки, відтіняють і доповнюють його. Готуємо необхідні продукти і приступаємо!

Час готування – 3 ч. 10 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 5.

Склад:

  • Сир – 350 гр.
  • Банани – 2 шт.
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Молоко згущене – 3 ст. л.
  • Сік лимона – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Знімаємо щільну шкірку з бананів, м’якоть нарізаємо кільцями.

Крок 2. Викладаємо нарізку в чашу блендера, присмачую соком цитрусового фрукта і подрібнюємо в пюре.

Крок 3. Додаємо згущене молоко, сир та цукор – знову збиваємо до повного розчинення солодких кристалів.

Крок 4. Густу сирну масу перекладаємо в глибоку ємність і прибираємо в морозилку для застигання, періодично помішуємо склад для насичення його киснем.

Крок 5. Апетитне морозиво подаємо в порційних чашах, прикрасивши свіжими ягодами малини. Приємного апетиту!

Морозиво з йогурту і банана

Морозиво з йогурту і банана – це низькокалорійний десерт, який здивує вас своїми дивними смаковими характеристиками. Для того щоб побалувати себе ласощами, приготованим своїми руками, нам потрібно всього лише два компоненти і трохи часу.

Час готування – 10 ч.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 4.

Склад:

  • Банани – 2 шт.
  • Йогурт натуральний – 400 мл

Процес приготування:

Крок 1. Фруктову м’якоть нарізаємо або розламуємо, складаємо в ємність з високими бортиками і прибираємо на полицю морозильної камери на 2-3 години.

Крок 2. Затверділі скибочки перебиваємо за допомогою заглибного блендера.

Крок 3. Викладаємо до кашки йогурт і продовжуємо збивання.

Крок 4. Перелити масу в контейнер і затягуємо харчовою плівкою.

Крок 5. Перші 3-4 години перемішуємо десерт раз на 40 хвилин, після, даємо постояти ще близько 4 годин.

Крок 6. Подаємо негайно дегустуємо. Приємного апетиту!