Як в домашніх умовах приготувати сібаса в солі в духовці?
Цікавий спосіб приготування сібаса в духовці – в солі. Риба вийде соковитою і ніжною на смак. Подавайте її до обіду або вечері, доповнивши овочами або іншим гарніром.
Час приготування: 45 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Сібас – 1 шт.
- Сіль – 1 кг
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Лимон – 1 шт.
Процес приготування:
1. Чистимо, промиваємо рибу зовні і зсередини. Далі її натираємо чорним меленим перцем за смаком.
2. Висипаємо сіль в глибоку миску і заливаємо її свіжим соком з лимона. Перемішуємо.
3. На деко з фольгою викладаємо «подушку» з половини солі. Кладемо на неї підготовлену рибу.
4. Щільно закриваємо продукт залишилася сіллю.
5. Ставимо страву в розігріту до 170 градусів духовку. Готуємо його 25-30 хвилин.
6. Після готовності акуратно прибираємо скоринку солі.
7. Запечений сібас в солі готовий. Ділимо його на частини і подаємо до столу. Приємного апетиту!