Сібас в духовці – 6 рецептів запеченого сібаса з покроковими фото

Як в домашніх умовах приготувати сібаса в солі в духовці?

Цікавий спосіб приготування сібаса в духовці – в солі. Риба вийде соковитою і ніжною на смак. Подавайте її до обіду або вечері, доповнивши овочами або іншим гарніром.

Час приготування: 45 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Сібас – 1 шт.
  • Сіль – 1 кг
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Лимон – 1 шт.

Процес приготування:

1. Чистимо, промиваємо рибу зовні і зсередини. Далі її натираємо чорним меленим перцем за смаком.

2. Висипаємо сіль в глибоку миску і заливаємо її свіжим соком з лимона. Перемішуємо.

3. На деко з фольгою викладаємо «подушку» з половини солі. Кладемо на неї підготовлену рибу.

4. Щільно закриваємо продукт залишилася сіллю.

5. Ставимо страву в розігріту до 170 градусів духовку. Готуємо його 25-30 хвилин.

6. Після готовності акуратно прибираємо скоринку солі.

7. Запечений сібас в солі готовий. Ділимо його на частини і подаємо до столу. Приємного апетиту!