Дуже смачний соус для шаурми з йогурту
Приготувати смачний соус для шаурми можна не тільки з майонезу, сметани або кефіру. В якості основи можна використовувати і натуральний йогурт. З ним соус вийде нежирним і низькокалорійним, але не менш смачним. Соус для шаурми з йогурту – гідна альтернатива класичним соусам, приготованим в домашніх умовах.
Час готування: 10 хв.
Час приготування: 5 хв.
Порцій – 2.
Склад:
- Йогурт натуральний – 100 гр.
- Часник – 1 зуб.
- Масло оливкове – 1 ч. л.
- Лимонний сік – 0,5 ч. л.
- Суміш перців – за смаком.
- Орегано – за смаком.
- Кріп сушений – за смаком.
Процес приготування:
1. У ємність викладаємо натуральний йогурт.
2. Додаємо до йогурту лимонний сік.
3. Слідом додаємо до вмісту ємності необхідну кількість оливкової олії.
4. Очищаємо часник пропускаємо через прес. Отримане викладаємо в робочу ємність з іншими компонентами.
5. Приправляємо майбутній соус заключними інгредієнтами – сумішшю перців, сушеним кропом і орегано. Все потрібно перемішати до однорідності.
6. Соус для шаурми з йогурту готовий! Використовуйте такий соус в приготуванні домашньої шаурми – з ним вона буде не тільки смачною, але і корисною.
Приємного вам апетиту!