Соус для шаурми в домашніх умовах – 10 рецептів з покроковими фото

Дуже смачний соус для шаурми з йогурту

Приготувати смачний соус для шаурми можна не тільки з майонезу, сметани або кефіру. В якості основи можна використовувати і натуральний йогурт. З ним соус вийде нежирним і низькокалорійним, але не менш смачним. Соус для шаурми з йогурту – гідна альтернатива класичним соусам, приготованим в домашніх умовах.

Час готування: 10 хв.

Час приготування: 5 хв.

Порцій – 2.

Склад:

  • Йогурт натуральний – 100 гр.
  • Часник – 1 зуб.
  • Масло оливкове – 1 ч. л.
  • Лимонний сік – 0,5 ч. л.
  • Суміш перців – за смаком.
  • Орегано – за смаком.
  • Кріп сушений – за смаком.

Процес приготування:

1. У ємність викладаємо натуральний йогурт.

2. Додаємо до йогурту лимонний сік.

3. Слідом додаємо до вмісту ємності необхідну кількість оливкової олії.

4. Очищаємо часник пропускаємо через прес. Отримане викладаємо в робочу ємність з іншими компонентами.

5. Приправляємо майбутній соус заключними інгредієнтами – сумішшю перців, сушеним кропом і орегано. Все потрібно перемішати до однорідності.

6. Соус для шаурми з йогурту готовий! Використовуйте такий соус в приготуванні домашньої шаурми – з ним вона буде не тільки смачною, але і корисною.

Приємного вам апетиту!