Паста зі стрілок часнику через м’ясорубку на зиму
Пікантну пасту для заготівлі на зиму можна приготувати з часникових стрілок. Ароматний оригінальний продукт стане відмінним доповненням до багатьох домашнім стравам.
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 500 гр.
Склад:
- Стрілки часнику – 0,5 кг
- Сіль – 60 гр.
Процес приготування:
1. Зрізаємо зі стрілок часнику кінчики. Повинні залишитися тільки зелені стрижні.
2. Ці стрижні викладаємо в сито і ретельно промиваємо їх у холодній воді. Далі даємо продукту повністю обсохнути.
3. Прокручуємо інгредієнт через м’ясорубку. Також можна використовувати для цієї мети блендер.
4. Часникову масу засипаємо потрібною кількістю солі і ретельно перемішуємо кілька разів. Залишаємо масу на 5 хвилин.
5. Далі продукт розкладаємо по стерилізованим банкам.
6. Заготовку можна закрутити кришками і відправити на тривале зберігання в прохолодне приміщення. Пікантна часникова паста готова!