Стрілки часнику – 10 рецептів приготування з фото покроково

Паста зі стрілок часнику через м’ясорубку на зиму

Пікантну пасту для заготівлі на зиму можна приготувати з часникових стрілок. Ароматний оригінальний продукт стане відмінним доповненням до багатьох домашнім стравам.

Час приготування: 25 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 500 гр.

Склад:

  • Стрілки часнику – 0,5 кг
  • Сіль – 60 гр.

Процес приготування:

1. Зрізаємо зі стрілок часнику кінчики. Повинні залишитися тільки зелені стрижні.

2. Ці стрижні викладаємо в сито і ретельно промиваємо їх у холодній воді. Далі даємо продукту повністю обсохнути.

3. Прокручуємо інгредієнт через м’ясорубку. Також можна використовувати для цієї мети блендер.

4. Часникову масу засипаємо потрібною кількістю солі і ретельно перемішуємо кілька разів. Залишаємо масу на 5 хвилин.

5. Далі продукт розкладаємо по стерилізованим банкам.

6. Заготовку можна закрутити кришками і відправити на тривале зберігання в прохолодне приміщення. Пікантна часникова паста готова!