Свиняче серце – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Свиняче серце є відмінною альтернативою м’ясу, за деякими своїми властивостями воно навіть його перевершує по цінності і користі для організму. Щоб ви змогли правильно і смачно приготувати свиняче серце, ми підібрали 10 рецептів.

Свиняче серце з цибулею та морквою на сковороді

Свиняче серце, цибулю і моркву – доступні і дешеві продукти, які завжди є в продуктових магазинах. За цим рецептом будемо готувати смачний гуляш на сковороді, його можна подавати з картоплею на обід або вечерю.

Інгредієнти на
3 порц.

  • Свиняче серце 700 гр.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Приправи 1 ч. л.
  • Соус соєвий 200 мл
  • Помідор 2 шт.
  • Вода ½ склянки
  • Петрушка 20 гр.
  • Масло рослинне для смаження

Процес приготування:

  1. Свиняче серце добре помийте, розріжте, видаліть згустки крові, аорту і вени. Викладіть частини серця в каструлю і залийте їх водою.
  2. поставте Каструлю на плиту, доведіть воду до кипіння, потім зменшіть вогонь і варіть серце до готовності близько години. Остудіть субпродукт і наріжте невеликими шматочками.
  3. Цибулю і моркву очистіть і промийте під проточною водою. Моркву наріжте тонкими кружечками, цибулю наріжте півкільцями. Поставте сковороду на вогонь, влийте рослинне масло. Спочатку обсмажте цибулю близько 3 хвилин, постійно помішуючи. Далі додайте моркву і продовжуйте смажити до м’якості моркви.
  4. Після цього додайте на сковороду варене серце і влийте трохи води. Помідори помийте і наріжте їх невеликими кубиками. Викладіть на сковороду помідори, посоліть і приправте інгредієнти перемішайте і продовжуйте готувати ще 10-15 хвилин.
  5. Далі влийте соєвий соус і додайте рубану зелень, перемішайте і подавайте блюдо з гарніром по своєму смаку.