Свиняче серце є відмінною альтернативою м’ясу, за деякими своїми властивостями воно навіть його перевершує по цінності і користі для організму. Щоб ви змогли правильно і смачно приготувати свиняче серце, ми підібрали 10 рецептів.
Свиняче серце з цибулею та морквою на сковороді
Свиняче серце, цибулю і моркву – доступні і дешеві продукти, які завжди є в продуктових магазинах. За цим рецептом будемо готувати смачний гуляш на сковороді, його можна подавати з картоплею на обід або вечерю.
Інгредієнти на
3 порц.
- Свиняче серце 700 гр.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Приправи 1 ч. л.
- Соус соєвий 200 мл
- Помідор 2 шт.
- Вода ½ склянки
- Петрушка 20 гр.
- Масло рослинне для смаження
Процес приготування:
- Свиняче серце добре помийте, розріжте, видаліть згустки крові, аорту і вени. Викладіть частини серця в каструлю і залийте їх водою.
- поставте Каструлю на плиту, доведіть воду до кипіння, потім зменшіть вогонь і варіть серце до готовності близько години. Остудіть субпродукт і наріжте невеликими шматочками.
- Цибулю і моркву очистіть і промийте під проточною водою. Моркву наріжте тонкими кружечками, цибулю наріжте півкільцями. Поставте сковороду на вогонь, влийте рослинне масло. Спочатку обсмажте цибулю близько 3 хвилин, постійно помішуючи. Далі додайте моркву і продовжуйте смажити до м’якості моркви.
- Після цього додайте на сковороду варене серце і влийте трохи води. Помідори помийте і наріжте їх невеликими кубиками. Викладіть на сковороду помідори, посоліть і приправте інгредієнти перемішайте і продовжуйте готувати ще 10-15 хвилин.
- Далі влийте соєвий соус і додайте рубану зелень, перемішайте і подавайте блюдо з гарніром по своєму смаку.
