Дуже швидкий і простий рецепт сирних паличок в клярі
найшвидший і популярний спосіб приготувати сирні палички в домашніх умовах. Єдиний мінус сирних паличок в клярі – це їх калорійність, але якщо не зловживати таким ласощами, то нічого поганого з вашим організмом не відбудеться.
Час готування: 15 хв.
Час приготування: 15 хв.
Порцій: 1-2.
Склад:
- Сир – 300 гр.
- Сухарі панірувальні – 1 упаковка.
- Борошно – 4 ст. л.
- Яйце куряче – 1 шт.
- Приправа – за смаком.
- Паприка мелена – 1 щіпка.
- Куркума – 1 щіпка.
- Часник сушений – 1 щіпка.
- Масло рослинне – 100 мл
Процес приготування:
1. Сир наріжте брусками по 5-7 міліметрів завширшки.
2. У мисці збийте яйце, додайте до нього сухі спеції і добре перемішайте. В одну тарілку всипте борошно, в іншу – панірувальні сухарі.
3. Обваляйте кожну сирну паличку в борошні, потім занурте в яєчну масу.
4. Далі обваляйте кожну паличку в панірувальних сухарях.
5. Смажте палички на сковороді, на добре розігрітому рослинному маслі, до красивого рум’яного кольору. Подавайте на стіл в теплому вигляді.
Приємного апетиту!